fbpx

Bosch – a megbízható műhelypartner

2019-10-24T17:42:09+02:002019. október 24.|Címkék: , , |

0

Indítómotorok és generátorok

PROFESSZIONÁLIS JAVÍTÁS – TÖKÉLETES MEGOLDÁSOK

A belsőégésű járművek piaca továbbra is nő, ezért a műhelyek ügyfelei ezután is igénylik majd az ilyen típusú – legkülönbözőbb korú – járművek karbantartását és javítását. Hogy ennek az igénynek eleget tegyen, a Bosch új indítómotorok és generátorok, felújított cseretermékek és pótalkatrészek átfogó palettáját kínálja. Így a műhelyek és a márkaszervizek a leginkább költséghatékony megoldást nyújthatják.

ÚJ INDÍTÓMOTOROK ÉS GENERÁTOROK

Az indítómotorok és a generátorok a legkülönbözőbb korú személyautókhoz és haszonjárművekhez készülnek. Gyártásuk ugyanazoknak a szigorú minőségi követelményeknek felel meg, mint az eredeti alkatrészeké, és ugyanazon vizsgálatoknak is vetik alá őket. A végeredmény a megszokott Bosch csúcsminőség. Mechanikus, elektromos és elektronikus csatlakozási felületeik megfelelnek az eredeti alkatrészekéinek, ezáltal beszerelésük egyszerű és gyors. A Bosch teljeskörű indítómotor- és generátor-termékkínálatában innovatív egységek is szerepelnek: start-stop üzemre is alkalmas indítómotorok és generátorok, vagy akár 80 százalékos hatásfokkal működő generátorok. A termékskála folyamatosan frissül és bővül a piaci igények lehető legteljesebb kielégítése érdekében.

FELÚJÍTOTT CSEREALKATRÉSZEK

A Bosch – a fontosabb piacokon 90% feletti lefedettségű – multibrand eXchange programja a javítás minőségi és a járművek értékéhez igazodó alternatívája. Felújításkor a cseredarabokat ugyanolyan előírások alapján készítik, mint az eredeti alkatrészeket, és ugyanazoknak a funkcionális és minőségi teszteknek is vetik alá őket. A felújítás során a kritikus fontosságú elemeket és a kopóalkatrészeket kicserélik, de minden egyéb alkatrészt is megvizsgálnak, majd magas színvonalon felújítanak, vagy – ha kell – újra cserélnek. Ez nem csak a kifogástalan minőség és a hosszú működés, valamint az új termékekével azonos garancia biztosítéka, hanem remek ár/teljesítmény aránnyal is jár. Emellett a Bosch eXchange programja komolyan hozzájárul a környezet és az erőforrások megóvásához, hiszen a felújítás a gyártásnál kevesebb energiát és alapanyagot igényel.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top