fbpx

Amikor a lengyelek megismerik a magyar édességeket

2019-08-15T10:56:58+02:002019. augusztus 20.|Címkék: , , , , , , , , , , |

0

Pár hete Kubica, most pedig egy másik lengyel bajnok, Kuba Przygonski találkozott Vogel Adrival. Kuba, a tereprallye világkupa tavalyi bajnoka a Hungarian Baja nevezetű rallye versenyre érkezett hazánkba, Várpalotára. Itt találkozott Adrival, aki meglepte néhány hazai édességgel.

“Már ismerjük egymást Kubával, mivel őt is a fő támogatóm, a Platinum anyavállalata, az Orlen szponzorálja. Tavasszal együtt vettünk részt a cég fotózásán, és már akkor sokat beszélgettünk a versenyzésről, most pedig Várpalotán találkoztunk” – mesélte Adri Kubával való ismertségéről.

Adri összegyűjtötte azokat a kifejezetten magyar édességeket, nasikat, amelyeket feltehetően Kuba még életében nem kóstolt, vagy nem is hallott róluk. A válogatás remekül sikerült Adrinak. Balaton szelet, Sport szelet, és Túró Rudi is került a csomagba, így Kuba a jellemzően “retro” magyar édességeket kóstolhatta meg első alkalommal. Az alábbi videóban tekintheted meg, hogyan ízlett a lengyel pilótának Adri ajándékcsomagja:

“A Túró Rudi is ízlett neki, a Sport Szelet és a Balaton Szelet viszont azonnal a kedvence lett, rögtön le is csapott rá, ahogy a találkozásunkról készült videón is látható.” – mondta Adri

Kuba idén is az élvonalban küzd, hogy meglegyen a címvédés. Éppen ezért a nassolás sem tarthatott sokáig, hiszen Kuba Magyarországra is nagy célokkal érkezett, amiket elérhetőnek is vélt, hiszen szeret itt versenyezni, remek kihívásnak találja a magyar futamokat:

“A Hungarian Baja mindig nagy kihívás elé állítja a pilótákat,idén is egy hatalmas katonai területen versenyzünk, óriási ugratókat kell leküzdenünk, melyeken a legkisebb hiba is megbosszulhatja magát. Imádok itt versenyezni”

Kuba egyébként a futam során remekül ment, és bár problémák akadtak a fékekkel, így éppen csak lecsúszva a dobogóról, a negyedik helyen ért célba kategóriájában.

 

forrás: origo.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top