fbpx

AOTV-Young Car Mechanic Tanulmányi verseny regionális döntő – Mezőkövesd

2022-04-27T13:59:41+02:002022. április 20.|Címkék: , , , |

0

Február utolsó napján a három korábbi, már „jól bevált” Q-Service helyszín után ellátogattunk Mezőkövesdre. Egy a Young Car Mechanic Verseny szempontjából teljesen új helyszínre. Pető Autó Kft.

Aki ismeri a Pető Imre nevével „fémjelzett” vállalkozást, pontosan tudja, hogy a környék egyik legismertebb, legjobban felszerelt és magas szakmai színvonalon működő szervizvállalkozása vállalta magára a tél utolsó napján a házigazda szerepét! Aznap minden a diákok és a verseny körül forgott a szervizben. Imre és csapata pedig szinte a tenyerén hordozta a Young Car Mechanic verseny észak-keleti regionális döntőjének minden résztvevőjét. Nem volt olyan kérés, amit ne teljesítettek volna szinte azonnal. Tulajdonképpen más dolga nem volt az ifjú titánoknak, csak a feladatra koncentrálva egy jót versenyezni!

Idén az egri és a nyíregyházi diákok mérték össze tudásukat és a verseny az előző fordulókhoz hasonlóan igen szorosan alakult. Minden résztvevő diák beletette minden tudását és ha öldöklőnek nem is nevezhető, de férfias küzdelemben az egri csapat nyerte e megmérettetést!

A Young Car Mechanic verseny döntőjébe pedig két diák is bejutott e fordulóból:

Poczkodi Imre Nyíregyházi Szakképzési Centrumból és Nagy Máté az Egri Szakképzési Centrumból

Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő tanár uraknak!

A legjobbakkal találkozunk a Young Car Mechanic verseny döntőjében Győrben!

Folytatás pedig Mezőtúron!

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top