fbpx

AOTV-Young Car Mechanic Tanulmányi verseny regionális döntő – Bonyhád

2022-04-12T12:47:40+02:002022. március 23.|Címkék: , , |

0

A 2021-es évhez hasonlóan Bonyhádon került megrendezésre az AOTV-Young Car Mechanic tanulmányi versenyek első középdöntője a Pamikron Bt-nél. 2022-ben ismét a dél-magyarországi regionális döntőbe jutott a bajai csapat, ellenfélként pedig a kecskeméti diákok vették „fel a kesztyűt”.

 

 

Sajnos az idei évben olyasmivel találkoztunk, amivel a korábbi esztendőkben egyszer sem. A kecskeméti csapat a COVID miatt nem tudott megjelenni és nélkülük, úgymond háziverseny került lebonyolításra a bajai srácok között.

Illés László a szerviz tulajdonosaként és házigazdaként bocsájtotta a diákok és a rendezvény rendelkezésére kiváló szervizét.

A tavalyi év után idén ismét a szerviz nagyon magas szakmai színvonalát mutatta, hogy László már csak „fél szemmel” követte a versenyt és fiatal kollégája Faik Tamás volt, aki a versenyzőket felügyelte, irányította és az egyik feladat megoldásában támogatta.

 

 

 

 

2022-ben a „háziverseny” ellenére és talán éppen azért ismét nagyon izgalmas, szoros versenynek lehettünk tanúi, a versenyző diákok egymással nagyon komoly küzdelmet folytattak. Jó érzés volt találkozni a felkészítő tanárokkal, akik évről évre láthatóan állandó, magasszintű szakmai munkával segítik a diákokat a minél jobb tudás elérésében.

 

 

 

A győzelmet végül és nem véletlenül a bajai csapat szerezte meg. Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő tanár uraknak!

A legjobbakkal találkozunk a Young Car Mechanic verseny döntőjében Győrben!

Folytatás Szombathelyen!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top