fbpx

A rezsióradíj, avagy mi kerül ebben ennyibe?! – Karosszéria javítás 4 – Ragasztás, szegecselés

2021-12-09T14:26:42+01:002022. január 3.|Címkék: |

0

2021.10.01.

Őri Péter

 

A modern konstrukciójú járművek innovatív anyagfelhasználása és technológiai eljárása új javítási módszerek életre hívását követelték meg. A karosszéria elemek folyamatos súlycsökkentésének eleget tevő korszerű anyagokból olyan nagyszilárdságú, vékony lemezekkel való gyártást írnak elő meg a gyártók, amiknek rögzítését már ragasztással és nem ponthegesztéssel viszik véghez. A ragasztás kötési szilárdsága önmagában is elegendő, a szegecsek elsősorban az ütközésnél bekövetkező gyűrődésnél szolgálnak biztonságul. Cikksorozatunk ezen részében ennek a két javítástechnológiának járunk utána.

 

Rendhagyó cikksorozatunkban arra szeretnénk rávilágítani, hogy egy autószerviznek milyen személyi, dologi és jogszabályi rendszernek kell megfelelni, milyen emberállománnyal, milyen eszközökkel kell rendelkezni, és milyen jogszabályoknak kell megfelelni, hogy legálisan működhessenek.

https://www.autoszektor.hu/hu/content/rezsioradij-avagy-mi-kerul-ebben-ennyibe-22-resz-karosszeria-javitas-4-ragasztas-szegecseles

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top