fbpx

Megkezdtük a szezont!

2020-06-29T12:26:27+02:002020. június 30.|

0

Vogel Adri újra volán mögött! A nem túl ideális évkezdés után végre a hazai élet is kezd újra beindulni. A Q-Service versenypilótája most egy rövid beszámolóval készült számotokra, melyben friss, ropogós tapasztalatait osztja meg idei első szerepléséről.

 

Hosszú leállás, és a koronavírus-járvány miatti kényszerpihenő után május közepén végre elkezdődött a motorsport szezon Magyarországon. A Szabadszálláson megrendezett FRT.HU Rallye tökéletes alkalom volt arra, hogy megmutassuk magunkat, az autót és az új dizájnt a hazai közönségnek, és hogy természetesen ki is próbáljuk a technikát. Az izgalmasra kialakított pályán jól bizonyított az R2-es Ford Fiesta: navigátorommal, Notheisz Ivettel a női kategóriát megnyertük, a H3-as kategóriában pedig 11 induló közül a negyedik legjobb időt autóztuk a csúszós, sáros pályán. A hétvége minden percét élveztük, rengeteg új tapasztalatot szereztünk az autóról. – Vogel Adri

 

Gratulálunk Adrinak és Ivettnek az eredményekhez, biztosak vagyunk benne, az idei év számos fényesen csillogó érmet hoz számukra, melyekhez sok sikert kívánunk!

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top