fbpx

ATE PowerDisc – Nagy teljesítményű féktárcsa multifunkciós hornyolással

2022-09-08T15:15:07+02:002022. szeptember 16.|Címkék: , , |

0

A maximális fékteljesítmény elérését az autóiparban kiváló minőségű termékekről ismert német cég, az ATE PowerDisc sorozata garantálja. A többfunkciós „végtelen hurok” horony elvezeti a gázokat és a szennyeződéseket, amelyek csökkenthetik a fékteljesítményt. Ez a hatás csökkenti a kopást, és meghosszabbítja a féktárcsa élettartamát.

 

Egy igazán sportos féktárcsa? Még annál is több.

Az ATE kifejlesztett egy innovatív, végtelenített hornyot, amelynek több fontos funkciója is van: a sportos megjelenés mellett a nagyobb teljesítmény és biztonság, valamint a kopásállóság növelése – és ez egyáltalán nem minden előnye az ATE PowerDisc-nek.

 

Megbízhatóság – még vizes utakon is

Az ATE PowerDisc mindig megbízható, még kritikus helyzetekben és vizes úton is – a multifunkciós hornyolás megbízhatóan vezeti el a szennyeződéseket és a gázokat, amelyek ronthatják a fékteljesítményt.

 

Hosszabb élettartam

Az ATE PowerDisc különösen strapabíró, mivel a többfunkciós horony jelentősen csökkenti a kopást, és még intenzív igénybevétel mellett sem jelentkezik bemaródás.

 

Vezetési élmény

A PowerDisc technológiája újra és újra bizonyít a motorsportokban. Látható és hallható – a sportos megjelenés és a tipikus fékhang minden utazást élvezetessé tesz.

 

Gyors ellenőrizhetőség és kényelmes telepítés

Egy pillantás a többfunkciós horonyra elegendő a kopás észleléséhez. Ha elhasználódott, a PowerDisc-et ki kell cserélni.

A praktikus telepítés is óriási előnyt jelent: a féktárcsa rendkívül hőálló bevonata védőrétegként szolgál a korrózió ellen, így a PowerDisc-et nem kell megtisztítani beszerelés előtt.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top