fbpx

K&N Szívórendszerek

2022-06-17T12:21:25+02:002022. június 23.|Címkék: , |

0

A K&N® performance légbeszívó rendszerre váltva nincs kétség – garantált a megnövekedett lóerő és nyomaték.

A nagy teljesítményű hideglevegő-beömlők a leggyorsabb és legköltséghatékonyabb módját jelentik annak, hogy felszabadítsuk a motorban rejlő lehetőségeket. A K&N® több mint ötven éve tervez és fejleszt prémium légáramlási megoldásokat, amelyek garantáltan növelik a járműben a lóerőt és a nyomatékot. A K&N szigorú házon belüli tesztelést végez annak biztosítása érdekében, hogy minden légbeszívó rendszer megfeleljen a nagy teljesítményű szabványoknak. Akár megnövelt volumenű levegőt szeretnénk egy nagy teljesítményű motorhoz, akár a hétköznapi autónkban szeretnénk elérni kapacitásnövelést, vagy épp a legjobb teljesítményt egy egyedi projekthez, a K&N rendelkezik megoldással.

Innováció a teljesítményben

Ha a legjobb légbeszívó rendszert szeretnénk, a K&N márkanévben megbízhatunk. Az innovatív design, a csúcsminőségű precíziós tervezés és a legjobb anyagok ötvözésével a K&N légáramlás-optimalizált hideglevegő-beömlőket alkot, amelyek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Az autóipari szűrés és technológia szegmensének vezetőjeként a K&N nagy hangsúlyt fektet a tesztelésre és validációra, hogy minden felhasználó a lehető legjobb hideglevegő-beszívó készletet kapja járművéhez.

 

 

Hogyan működik a hideg levegő szívórendszer

Az alacsony fojtású szűrő és az egyedi tervezésű csőrendszer együttesen nagyobb levegőmennyiséget biztosít a motornak – akár 50%-kal megnöveli a légáramlá egy tipikus eldobható papír légszűrővel rendelkező rendszerhez képest. A fojtószelepházba jutó nagyobb légáramlás nagyobb teljesítményt jelent a hajtáslánc számára.

 

Garantáltan több lóerő és nagyobb nyomaték

A K&N szívórendszerek garantáltan növelik járműve lóerejét és nyomatékát. A gyártó szigorú házon belüli tesztelést végez annak biztosítása érdekében, hogy minden készlet megfeleljen a nagy teljesítményű szabványoknak.

 

 

 

 

Akár egy órán belül telepíthető

A K&N légbeömlők akár kevesebb mint egy óra alatt felszerelhetők – a gyártó részletes, a folyamatot lépésről lépésre leíró utasításokat is mellékel, amelyek segítenek biztosítani, hogy a telepítés zökkenőmentesen és már az első próbálkozásra is megfelelően történjen.

 

 

 

Csúcsminőség, pontosság, tervezés

Minden készlet, a rotációs fröccsöntött alumíniumtól a Blackhawk Induction opcióig, meghatározott járműmodellekhez és évjáratokhoz készült, biztosítva a pontos illeszkedést a motortérben.

 

 

 

 

Szebb motorhang gyorsításkor

A K&N készletekre váltva élvezheti a motor kielégítő morgását gyorsításkor, amely sebességnél ismét csendes lesz.

 

 

Egyszerű karbantartás

A készletben található szűrőt normál országúti vezetési körülmények között csak 160 000 kilométerenként kell megtisztítani (szemben az eldobható szűrők 25 000-30 000 kilométerével), és a szegmensben vezető motorvédelmet biztosít a szennyeződések ellen.

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top