fbpx

Egyszerre 8 új motorkerékpárt mutatott be a Harley-Davidson

2022-06-17T13:06:55+02:002022. június 27.|Címkék: , |

0

 A 2022-es újdonságok sorát a Low Rider S, a Low Rider ST, a Street Glide ST, a Road Glide ST, a CVO Street Glide, a CVO Road Glide, a CVO Road Glide Limited és a CVO Tri Glide nyitja.

A stílus és teljesítmény tökéletes találkozása, nyolc új Harley-Davidson motorkerékpár, amelyekben már a gyár legerősebb erőforrása, a Milwaukee-Eight® 117-es blokk dolgozik. Az új modellek között szerepel a Street Glide® ST és a Road Glide® ST a Grand American Touring családból, az erősebb Low Rider® S és a teljesen új Low Rider ST® a cruiserek közül, valamint négy, limitált, álomszép CVO modell.
“A vezető szegmensre fókuszálva a 2022-es évben a Grand American Touring és a Cruiser család teljesítményére helyeztük a hangsúlyt. Mindegyik új modellünket a lenyűgöző Milwaukee-Eight 117-es blokkal szereltük azoknak a motorosoknak, akik a legnagyobbat és legjobbat keresik, hűen a világ legértékesebb motorkerékpár márkájához” – mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke és vezérigazgatója.

Street Glide ST és Road Glide ST
A Harley-Davidson megnöveli a baggerek teljesítményét és a MotoAmerica bajnokság King of Baggers versenystílusát is átülteti a Street Glide® ST and Road Glide® ST modellekbe. Ezek a hot-rod baggerek egyesítik a Milwaukee-Eight 117 blokk erejét az új sötét és bronz fényezéssel. Az STs komplett csomag a következőket tartalmazza: Brembo® ABS-es fékrendszer, a Boom!™ Box GTS kijelző színes érintőképernyővel és navigációval, sebességtartó rendszer és Daymaker® LED fényszóró.

Low Rider S és Low Rider ST
A Low Rider S és az új Low Rider ST is megkapták a Softail® váz kezességét és az izmos Milwaukee-Eight® 117 blokkot.
“Mindig is inspiráltak minket vásárlóink, így a Low Rider ST születését is a motorkiállítások hihetetlen épített motorjainak köszönhetjük.” – mondta Brad Richards, a Harley-Davidson stílus és dizájn felelős vezetője.
“Megfogtuk az ikonikus Motor Company külsőt a 80-as évekből és új identitásként egy modern fejidomot tettünk rá. Hozzáraktuk még a Milwaukee-Eight 117-es blokkot, egy magasabb rugóstagot és megemeltük az oldaldobozokat, így a Low Rider ST mindjárt egy dinamikus teljesítményű csomaggal rendelkezik.”
A Low Rider S egy erőtől duzzadó cirkáló, olyan motorosoknak, akik a valódi teljesítményt keresik. Az új Low Rider ST komplett csomagot kapott a kemény oldaldobozokkal, az új fejidommal és a Rockford Fosgate által tervezett Harley-Davidson hangrendszerrel.

Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO)
Prémium, limitált kiadású, egyedi Harley-Davidson CVO motorok, amelyek méltón képviselik a legértékesebb motormárka igazi stílusát és teljesítményét. Az exkluzív, kézzel fényezett részletek és a tökéletes alkatrészek minősége emeli ki ezeket az álommotorkerékpárokat a piaci szereplők közül. Mindegyik a Milwaukee-Eight 117-es blokkal szerelt. További széria alkatrészek a Rockford Fosgate által tervezett Harley-Davidson hangrendszer, a Boom!™ Audio 30K Bluetooth® sisak hangszóró, a Harley-Davidson kanyarodási biztonsági rendszerek. Minden CVO modell új fényezést is kapott a 2022-es évre.

CVO Street Glide: Egy szuper-prémium hot rod bagger mindenkinek, aki hangosan és büszkén szeret motorozni. A klasszikus denevérszárny sziluett és a lenyűgöző festési és fényezési részletek, megfejelve a Milwaukee-Eight 117 útfeltépő erejével.
CVO Road Glide: Fenyegető megjelenésű luxus túramotor a dupla LED fényszórókkal a vázra rögzített cápaorr fejidomban, és a Milwaukee-Eight 117 blokk hihetetlen teljesítményével. Brutális hangrendszer, egyedi 21” első felni, egyedi fényezés jellemzi ezt a nagyon kívánatos motort.
CVO Road Glide Limited: Tele luxussal és komforttal, fix fejidommal és megnyugtató motorerővel. Prémium hangrendszer, fűtött ülések és markolatok, áramvonalas fix fejidom.
CVO Tri Glide: Ez a limitált szériás trike visszafogott stílust, nagy teljesítményt, hosszú utakra elegendő pakolhatóságot és kényelmet ad háromkeréken. A CVO Tri Glide prémium hangrendszert, luxus komfortérzetet és a legmesszebbmenőkig exkluzivitást biztosít.

Forrás: automotor.hu

Szerző: automotor.hu

Dátum: 2022.06.27

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top