fbpx

DBA – Disc Brakes Australia

2022-06-01T10:32:04+02:002022. június 9.|Címkék: |

0

A DBA története

A DBA több mint 40 évvel ezelőtt családi vállalkozásként, szerény helyzetből indult, mára Ausztrália első számú féktárcsa gyártójává és teljes fékrendszer beszállítójává nőtte ki magát. A cég 2018 óta az ASX-tőzsdén jegyzett GUD Holdings Limited tulajdona, amely Ausztrália egyik vezető autóipari utángyártott termékmárkája.

Páratlan műszaki szakértelmével a DBA nemcsak a legátfogóbb féktárcsa- és fékdob kínálatot tervezi és gyártja, hanem a fékbetétek és fékpofák, féknyergek és egyéb kiegészítő cikkek széles választékát kínálja.

A minőség és teljesítmény megalkuvást nem ismerő megközelítésének elismeréseként a DBA az elsőszámú választás az ausztrál műhelyekben.

A vállalat régóta a biztonság szinonimája az ausztrál autóiparban, a minőség iránti elkötelezettségét az Australian Automotive Aftermarket Association (AAAA) több mint 16 gyártási díjjal ismerte el.

Emellett a DBA az Australian Auto Innovation Center (AIC) alapító tagja.

Termékkör és forgalmazás

A DBA termékpalettája lefedi az ausztrál autópark több mint 97%-át, közvetlen megoldásokkal a féktárcsák és -betétek szegmensében – utcai járművekhez, teljesítménynöveléshez, vontatáshoz, 4×4/SUV-hoz, katonai / páncélozott járművekhez, pálya- és motorsport alkalmazásokhoz.

Noha a cég büszke ausztrál gyökereire és helyi eredményeire, a DBA az idők során valóban globális szereplővé nőtte ki magát, amely nyolc elosztóközponton keresztül szolgálja ki a világot nem csak Ausztráliában, Új-Zélandon és az USA-ban, hanem minden kontinensen.

A DBA termékei már az Inter Cars kínálatában is elérhetők.

Minőség, teljesítmény és biztonság

A DBA kompromisszumokat nem tűrve a minőségre, a teljesítményre és a biztonságra helyezi a hangsúlyt. A biztonság szempontjából kritikus komponensek gyártása és forgalmazása során a cég úgy véli, hogy a minőség nem helyettesíthető kvalitás. A közvetlen csereként alkalmazható féktárcsák számtalan műszaki újítást és szabadalmat tartalmaznak, és mércét állítanak a minőség, a magas tűréshatár és a kiváló minőséget biztosító prémium fémek terén.

Az autósok világszerte keresik a DBA-termékeket a megbízható és kiváló teljesítmény érdekében. A DBA ezt olyan termékek tervezésével és gyártásával biztosítja, amelyek messze felülmúlják az általános cserealkatrészeket és az utángyártott hamisítványokat.

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top