fbpx

ÖHLINS

2022-05-02T16:18:15+02:002022. április 27.|Címkék: |

0

 

 

Az Öhlins Racing több mint 45 éve a motorsport, a motorkerékpár és az autóipar sarokköve.

A gyártó csúcskategóriás felfüggesztési technológiával látja el az utángyártott alkatrész piacot, az OEM partnereket és a versenycsapatokat, igyekszik felülmúlni ügyfelei elvárásait szerte a világon.

 Az Öhlins-út

Szenvedély, teljesítmény, tökéletesség – ez az Öhlins útja. Az innováció és a legkorszerűbb technológia iránti szenvedély a hajtóerő a fejlett felfüggesztési technológia következő generációjának kifejlesztésében.

A cég a világ legjelentősebb gyártóival és versenycsapataival dolgozik együtt felfüggesztési rendszereinek optimális teljesítménye érdekében, a folyamatos tudásáramlást pedig az utángyártott és OEM lengéscsillapítókba, az első villákba és a kormány lengéscsillapítókba továbbítja.

Szorosan együttműködik az ipari szektorral is, egyedi felfüggesztési megoldásokat fejlesztve a haditengerészet, az erdészet, a repülőgépipar és a védelmi ipar ügyfelei számára.

Az Öhlins arra törekszik, hogy elismert név és márka legyen a prémium szegmensben, a felfüggesztések technológiai élvonalában állva a legújabb és legjobb termékekkel álljon elő.

Gyártási filozófia

Az Öhlins termékeit elhivatott szakemberek állítják össze a tökéletesség iránti szenvedéllyel felvértezve. Minden összeszerelt termék számos teszten esik át az optimális funkcionalitás és minőség biztosítása érdekében.

A cég gyártóüzemeinek minden terméke a tökéletlenségek kiküszöbölése érdekében több szűrési folyamaton megy keresztül – akár a legkisebb karcolás is alkalmatlanná teheti a terméket az Öhlins megfelelő képviseletére. Hiszen a cél az, hogy a cég logo-ja alatt világszínvonalú teljesítménnyel és lenyűgöző dizájnnal rendelkező termékek kerüljenek a vásárlókhoz.

https://www.ohlins.com/product/road-track/honda-civic-r-2006-2011-fd2/

Öhlins Road & Track széria

Tapasztald meg az Öhlins-effektust a gyártó Road & Track termékcsaládjával: a kiváló minőség, a jobb tapadás és a kényelem érzése, amelyet a tökéletességre törekvése jegyében hoztak létre. Vezess kényelmesen a pályára, majd a pályán egy gomb egyetlen fordulatával dönts csúcsokat és köridőket! Ez a termék magasabb szintű kényelemmel támogatja a mindennapi vezetést is.

Az Öhlins Road & Track felfüggesztés valódi verseny élményt nyújt saját autónkkal anélkül, hogy elveszítenénk a jármű kényelmét a hétköznapi használat során. Az egyedülálló Dual Flow Valve (DFV) technológia lehetővé teszi a lengéscsillapító keménységének gyors megváltoztatását. Amikor megérkezünk a versenypályára, a lengéscsillapító arany gombját az óramutató járásával megegyező irányba elfordítva egyszerűen verseny módba állíthatjuk azt: ezen egyszerű művelet eredményeképp feszesebb futóművet kapunk.

Az Öhlins Road & Track szettek kiváló reakcióidőt, jobb útfekvést és nagyszerű tapadást biztosítanak, hogy növeljék a biztonságot, miközben az autód határait feszegeted. Az autó könnyebben egyensúlyoz majd azon a mezsgyén, amit az abroncsok elbírnak, mielőtt elveszítenék a tapadást. Sokkal gyorsabb leszel a pályán. A DFV alkatrészei gyorsan reagálnak, és megtartják az irányítást az autó, és ezáltal a versenypálya felett.

A pályára jövet, majd távozás előtt elegendő a lengéscsillapítókat közúti üzemmódba állítani a nyugodtabb és kényelmesebb vezetés érdekében – az Öhlins  Road & Track szettjei utcai módban is kiváló tapadást és gyorsabb reakcióidőt biztosítanak.

Forrás: www.ohlins.com/about/this-is-ohlins/

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top