fbpx

CARBONADO az Inter Cars kínálatában

2022-01-17T14:54:31+01:002022. január 13.|Címkék: |

0

A CARBONADO 2010-es megalapítása óta sikeresen képes megőrizni stabil pozícióját a könnyűfém felnik és tartozékok piacán. A legmagasabb minőségi követelmények és az elégedett vásárlók számának folyamatos növekedése definiálja a cég sikerét és erősíti meg: a CARBONADO tökéletes választást jelent.

Kompromisszumot nem ismerő minőség

A kompromisszumok nélküli minőség és a részletekre való odafigyelés a termékalkotás minden szakaszában – a koncepciótól a tervezésen és a gyártáson át egészen a szállítási módig – a cég legfontosabb prioritásai. Innovatív technológiák, válogatott anyagok, szigorú minőség-ellenőrzés a CARBONADO fejlesztésének alapja.

Gyártási folyamat

A CARBONADO felnik modern gyárakban készülnek, innovatív gyártási és feldolgozási technológiát alkalmazva a könnyűfém ötvözetekből készült kisnyomású öntvények előállítására. A termékek előállítása során a legmagasabb teszteknek megfelelő, válogatott nyersanyagok kerülnek felhasználásra. A felnik a gyártás minden szakaszában szigorú minőségellenőrzésen esnek át. Az egyes CARBONADO modellek folyékony alakításos módszerrel (gördüléssel) készülnek, ami még nagyobb tartósságot és egyben kisebb tömeget biztosít a felniknek.

Exkluzív dizájn

Ugyanilyen fontos a tervezés. A CARBONADO ezen a téren sem köt kompromisszumot, ami a felnik rendkívül vonzó, szemet gyönyörködtető megjelenését eredményezi. Egyrészt klasszikus mintákra épül, másrészt követi a legújabb trendeket. Időtlen elegancia és innovatív stílus az, ami megkülönbözteti a CARBONADO felniket.

TPMS kész

A CARBONADO felnik tervezésének köszönhetően gyakorlatilag minden vezető gyártó TPMS rendszerének felszerelését biztosítják. A TPMS, azaz a gumiabroncsnyomást figyelő rendszer rádión keresztül küldi el a nyomásra vonatkozó információkat a kerekek belsejében elhelyezett érzékelőktől a fedélzeti számítógéphez. Ez lehetővé teszi a vezető számára, hogy valós időben reagáljon a kerék nyomásesésére, ami javítja a vezetés biztonságát és gazdaságosságát.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top