fbpx
Főoldal - Motor és tuning - Off road futóművek – a BILSTEIN megoldásai terepre

Off road futóművek – a BILSTEIN megoldásai terepre

2020-11-12T12:56:30+01:002020. november 13.|Címkék: |

0

Aki off-roadozásban gondolozik, hamar rájön, hogy terepjárójának gyári futóműve gyakran kevésnek bizonyul az elképzelésihez – és a terephez.

A gyárakból kigördülő autók futóműve természetesen magas mérnöki tudás eredménye – a terepjáró alap felhasználáshoz tökéletes, ám nem feltétlenül állja meg a helyét a valódi terepen.

Szerencsére az off-road szerelmesei ma már rengeteg lehetőség közül választhatnak járművük futóművének igényre szabásához.

Az alábbiakban a kiváló német gyártó, a BILSTEIN off-road termékeit ismerheti meg az olvasó.

 

BILSTEIN B6 4600 – Jobb kezelhetőség terepen és úton

A Bilstein B6 4600 az ideális gáznyomásos lengéscsillapító úton és terepen egyaránt.

A precíz beállítások növelik a felfüggesztés teherbírását, és csökkentik a terepjárók és pickup-ok kontrollálatlan mozgását. Használatával a magabiztos kormányzás érzése garantált, a jármű jobban irányíthatóvá, kezelhetőbbé válik, úttartása kiegyensúlyozottabb lesz.

 

 

BILSTEIN B8 5100 – Az igazán nehéz utakhoz

A BILSEIN B8 5100 sorozat tökéletes választás lehet emelt pickup-okhoz és terepjárókhoz.

Nagyobb gumiabroncsaik és módosított állásuk miatt az emelt járművek extra követelményeket támasztanak a lengéscsillapítók teljesítményével szemben. A B8 5100 monotube desing és a szabadalmaztatott digresszív szelep egyedülállóan alkalmas e követelmények kielégítésére. Úton vagy terepen, plusz súllyal vagy anélkül a BILSTEIN B8 5100 lengéscsillapító azonnal reagál a változó útviszonyokra, hogy stabil, könnyen irányítható és kényelmes haladást biztosítson.

BILSTEIN B8 5100 Ride Height Adjustable modelljei állítható magasságuknak köszönhetően tökéletes és könnyen használható megoldást jelenthetnek – ezek a lengéscsillapítók a jármű OEM tekercsrugóit és rögzítőeszközeit használják az egyszerű, közvetlen felszereléshez.

 

 

 

BILSTEIN B8 5125 – Az egyedi illeszkedéshez

A BILSTEIN B8 5125 a B8 5100-as sorozattal megegyező teljesítményt nyújt, módosított vagy speciális járművekhez használható. A legjobb minőség a tökéletes teljesítmény érdekében.

Hosszú élettartam durva terepen is. A B8 5125 lengéscsillapító a BILSTEIN monotube gáznyomásos kialakításának köszönhetően kiváló menetdinamikát jelent a tökéletes off-road élmény érdekében.

 

BILSTEIN B8 5160 – Agresszív off-road használatra.

Javítani szeretné a felfüggesztését agresszív terepjáró használatra? A BILSTEIN B8 5160 lengéscsillapítók ideális megoldást kínálnak emelt pickup-hoz, Jeephez vagy SUV-hoz.

Maximális kezelhetőséget biztosítanak még a legkeményebb terepen is.

Hozzáadott távtartállyal a BILSTEIN B8 5160 a legkeményebb terepen is tökéletes kontrolt biztosít a jármű számára. A cinkbevonat és a megnövelt olajkapacitás több hőt vezet el, biztosítva a hosszú távú tartósságot.

A BILSTEIN B8 5165 a B8 5160-as szériával megegyező teljesítménnyel rendelkezik, módosított vagy speciális járművekhez használható.

 

 

BILSTEIN B8 6112 – Az off-road kalandok szerelmeseinek

Folyton a kalandokat keresi? Ebben az esetben a megfelelő választás a BILSTEIN B8 6112

– segítségével egy másik szinten tapasztalhatja meg a terepjáróját.

Tökéletes hasmagasság az off-road kalandhoz – hibátlan felfüggesztési megoldás. A készlet egy 60 mm-es digresszív dugattyúval optimalizálja a terepen és az úton való haladás képességét a fokozott csillapítás-vezérlés érdekében. A BILSTEIN B8 6112 lengéscsillapítók állítható rugóval vannak felszerelve, mely által tökéletesen alkalmasak a jármű emeléséhez, a hasmagasság növeléséhez és nagyobb gumiabroncsok felszereléséhez.

 

BILSTEIN B8 8125 – Off-road fanatikusoknak

Ideális lengéscsillapító egyedi coilover alkalmazásokhoz, amelyek versenyszintű teljesítményt igényelnek. A legjobb minőségű megmunkált alkatrészekkel rendelkező BILSTEIN B8 8125 sorozat tartósságot, szilárdságot és teljesítményt biztosít a legkeményebb környezetekben is.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top