MOTOROS KABÁTOK A FORRÓ NAPOKRA

TIPPEK MOTOROSOK SZÁMÁRA 

Milyen kabátot vegyek fel? Ezt a kérdést gyakran teszi fel magának egy motoros, mikor a hőmérők higanyszála 20 Celsius fok fölé kúszik. Számos javaslatunk van az Ön számára! Olvassa el cikkünket. 

Adrenaline Meshtec 2.0. PPE – a bestseller

A Meshtec 2.0 PPE kétrétegű textil dzseki kiváló választás lehet a meleg napokra.

Külső rétege tartós 600D poliészterből készül, nagyméretű Mesh anyagból készült panelekkel kombinálva. Ennek eredményeként a kabát szokatlanul hatékony szellőztetést biztosít, amely megfelelő kényelmet nyújt motorozás közben – akár a legforróbb napokon is.

A gyártó a modell újratervezése során természetesen a biztonságra is ügyelt: kabát megfelel az érvényben lévő PPE követelményeknek.

A leszerelhető membrán lehetővé teszi a kabát viselését enyhe esőben, vagy kissé hűvösebb napokon is.

A Meshtec 2.0 PPE kabát az ugyanabból a sorozatból származó nadrággal párosítva tökéletes nyári szett lehet.
A termék mind női, mind férfi változatban elérhető kínálatunkban



Ixon Orion – női és férfi mesh kabátok


Amire minden motoros rábólintana a legforróbb napokon: egy háló-panelekkel teli kabát, az Ixon Orion . Kiváló szellőzést biztosít, megőrizve a biztonságot és a sokoldalúságot. A nagy méretű (kopásálló) háló-panelek mellett a felső rész és az ujjak teljes anyagból készülnek, védelmet biztosítva a kabát viselője számára. A modell tervezői az esős időre is gondoltak: a speciálisan erre szánt zsebben egy kompatibilis külső esőkabát rejlikA váll- és könyökprotektorok szavatolják a biztonságot, az Ixon Orion CE-tanúsítással rendelkezik.

A kabát gerincprotektor és az Ixon airbag viseletével is kompatibilis. A modell praktikus zsebekkel rendelkezik, állítható (gallér, alsó rész, mandzsetták) és lehetőséget ad nadrággal való összekapcsolásra is. Az Orion rendkívül elegáns. A kabát alkotói gondoskodtak arról, hogy a motorosok élvezhessék viseletét. A modell női vonalakra igazított változata: az Ixon Orion Lady ugyancsak két színváltozatban, XS-2XL méretben elérhető.

Adrenaline Virgo – a biztonság új szintje

A 2020-as év újdonsága az  Adrenaline Virgo könnyű, levegős, mégis biztonságos motorkerékpár-kabát a nyárra; ideális választás azoknak, akik a legnagyobb hőségben is biztonságban szeretnék élvezni a motorozás nyújtotta szabadságot.
A kabát külső rétegét mesh anyag és 600D poliészterből készült panelek kombinációja alkotja. Ez a megoldás maximális szellőzést és páratlan kényelmet biztosít az év legforróbb napjain is, míg a kivehető bélésnek és a vízálló membránnak köszönhetően a modell hidegebb, esős napokon is megállja a helyét.
A kiváló szellőzése mellett Adrenaline Virgo magasabb fokú biztonságot nyújthat, mint a standard air-flow kabátok többsége: a könyök- és vállrészeken elhelyezett csúszkák feladata, hogy az ütközési energiát eloszlassák, ezáltal minimalizálják az esetleges sérüléseket. A kabát standard belső könyök- és vállvédővel, valamint gerincprotektornak kialakított zsebbel rendelkezik.
A kabát két színváltozatban kapható.

Alpinestars T-SPS AIR

Az Alpinestars T-SPS AIR modellje kiterjedt air flow panelekkel rendelkezik, kiváló szellőzést és ezáltal hűtést biztosít viselőjének. Azoknak a motorosoknak tervezték, akik a sportos stílust kedvelik, de jobban érzik magukat textil kabátban.

A modell többrétegű szerkezettel rendelkezik, a stratégiai helyeken megerősítésekkel látták el, ezzel biztosítva a magas szakadási- és kopásállóságot.

Alpinestars T-SPS AIR ideális választás lehet városi motorozáshoz.

 

2020.07.06.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat