fbpx

A napokban bejelenthetik Alonso visszatérését a Renaulthoz

2020-07-07T10:35:34+02:002020. július 7.|Címkék: , , , , , , , , |

0

Spanyol sajtóinformációk szerint a Renault F1-es csapata már most szerdán bejelentheti azt, hogy visszatér hozzájuk és a sportágba Fernando Alonso – lehet, hogy Daniel Ricciardo helyére.

alesz

A pletyka már korábban felröppent azzal kapcsolatban, hogy a Renault csapata leigazolhatja Fernando Alonsót, sőt, nemrég már arról olvashattunk, hogy ez az esemény még idén megtörténhet és a McLarenhez aláíró Daniel Ricciardóra megsértődő enstone-iak kitehetik a csapatból az ausztrált. Nos, most egy spanyol újságíró, Noemi de Miguel írt a témáról:

“Arról informáltak, hogy a Renault szerdán egy hivatalos bejelentést tesz a tervek szerint. A vasárnapi futam után Cyril Abiteboul csapatfőnök azt mondta az istálló veterán, több mint tizenöv éve ott dolgozó szerelőinek, hogy olyan valakiről van szó, akivel már dolgoztak együtt” – írta közösségi oldalán.

Ezt természetesen illik azért fenntartásokkal kezelni, bár az valószínű, hogy ha Abiteboul tényleg ezt mondta, akkor nem mondjuk Heikki Kovalainenre gondolt – Alonso nemrég viszont cáfolta azokat a híreket, melyek szerint idén visszatér a Renault-hoz, így a bejelentés is jelentene némi meglepetést.

 

Forrás: formula.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top