fbpx

BMC AIR FILTERS az Inter Cars kínálatában

2020-05-18T14:09:03+02:002020. május 20.|Címkék: |

0

A BMC a világszínvonalú levegőszűrők és szívórendszerek gyártója. 

A BMC cég nagy hangsúlyt fektet termékeinek minőségére: szigorú és átfogó teszteknek való megfelelőség mellett a BMC termékeket úgy tervezik, hogy megfeleljenek a nemzetközi ISO 5011 szabványoknak. Ennek köszönhető, hogy a BMC termékeit számos gépkocsi- és motorkerékpár-modellben OE eszközként is felhasználják – a gyártási ciklust az adott gyártók is felügyelik. 

Ezek a tények, illetve az autóipar, a motorsportok, a repülés, a hajózás és az ipar területén szerzett sokéves tapasztalattal kombinálva teszi a BMC szűrőket a piacon elérhető legmagasabb minőségű termékekké.

A BMC termékekben használt szűrőanyag egy speciális pamut, a legkisebb szennyeződések felfogására is képes. A többrétegű pamut két fémréteg között helyezkedik el. Az egészet a szűrőfelület növelése érdekében hajtogatják, és jó minőségű poliuretánból készült keretbe foglalják. A keret alakja megegyezik az AirBox szűrő eredeti házával, így a szűrő cseréje nagyon egyszerűvé válik. Az illesztés nélküli (öntvény) poliuretán szűrőkeret ellenálló a magas hőmérsékleten és páratartalomban előforduló deformációkkal szemben, biztosítja a szűrő maximális szilárdságát és hosszú élettartamát.

A BMC szűrők újrahasznosíthatók, így csere nélkül is évekig élvezheti kiváló teljesítményüket. A szűrőt 10 000 km-enként kell megtisztítani a kifejezetten erre a célra ajánlott termékekkel. A megfelelő gondozásnak köszönhetően a szűrő így sokáig megtartja kiváló szűrési képességét.

BMC szűrők előnye a papírszűrőkkel szemben elsősorban:

– növeli a légáramot, ezáltal növeli a motor hatékonyságát és teljesítményét

– a szűrés szintjének növelése 7 mikron részecskékre, amelynek köszönhetően meghosszabbítjuk a motor élettartamát

– a többszörös használat lehetősége a megfelelő szűrési paraméterek elvesztése nélkül

– ellenáll a magas hőmérsékletnek és a páratartalomnak.

Kiváló minősége, tökéletes szűrési paraméterei, levegőáramlás optimális biztosítása teszi lehetővé, hogy olyan gyártók, mint a Yamaha, a Ferrari, a BMW, a Porsche, a motorsportok között a Formula 1, Le Mans, a Moto GP és a World Superbike sok csapata választja a BMC szűrőit.

BMC szűrőket számos GT autó felszerelésénél OE-ként találja meg.

A BMC termékek repüléstechnikai jóváhagyást és tanúsítást is kaptak, ami azt jelenti, hogy a legnehezebb sivatagi körülmények között működő katonai helikopterekben használják őket!

Az Inter Cars ajánlatában megtalálhatja a népszerű panelszűrőket (betétek), kúpszűrőket, DIA szívórendszereket és szénszálas szívórendszereket, valamint a CRF, CDA, OTA sorozat szűrőit – amelyeket a legnépszerűbb nagy teljesítményű motoros sportoknál használnak leggyakrabban.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top