fbpx

Autószimulátorok, pihenésképp II.rész

2020-05-15T07:49:14+02:002020. május 15.|Címkék: , , |

0

Ebben a cikkben összegyűjtöttük nektek azokat a számítógépes játékokat, amik ezekre az otthon töltött időkre nagyon hasznosak lehetnek, jó szórakozást kívánunk.

Project Cars 2

Rengeteg autó, rengeteg verseny, mi kell még? A játékban jól működik a fizika, és emellett a versenyeknél is sokat tanít a játék, egy próbát mindenképp megér.

 

Forza Motorsport 7

2017-ben érkezett a Forza Motorsport 7, ami kíválóan kalauzol el minket a versenyek világába, a pályák vonalvezetése szinte tökéletes, annak ellenére, hogy a fizika nem működik, szórakoztató is

Forma 1

Ezt a játékot nem kell bemutatni senkinek aki Forma 1 rajongó, az összes futam, az összes pilóta (még a múltból is) a játék része, ahol akár az egész szezont végigpörgethetjük. (Csak nehogy egy online futam közbe véletlenül belefussunk Carles Leclercbe)

 

Car Mechanic Simulator

Végezetül pedig, nem egy autó szimulátor játékot hoztunk, hanem egy úgynevezett garázs szimulátort, a játékban megjavíthatod, fejlesztheted a garázsodba érkező autókat, emellett a műhelyt is felfejlesztheted. Tudjuk jól, élőben minden izgalmasabb, na de már csak poénnak is megéri kipróbálni.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top