fbpx

Autószimulátorok, pihenésképp I. rész

2020-05-08T10:43:35+02:002020. május 11.|Címkék: , , |

0

Ebben a cikkben összegyűjtöttük nektek azokat a számítógépes játékokat, amik ezekre az otthon töltött időkre nagyon hasznosak lehetnek, jó szórakozást kívánunk.

FORZA HORIZON 4

2 éve 2018 ban érkezett ez a csoda a játékok kínálatába. Rengeteg autó, izgalmas versenyek az év mind a 4 évszakában, és ehhez társul még a gyönyörű grafika amit ez a játék kínál, ha van rá alkalom, mindenképp érdemes kipróbálni.

Need for Speed – Most wanted

A véleményem szerint nem sok olyan ember van aki ne ismerné ezt a klasszikust a Need for Speed szériában. Szuper versenyek, mégjobb játékélménnyel. Lehet ideje leporolni azt a CD-t és újra a volán mögé ülni?

 

Need for Speed – Carbon

Újabb Need for Speed, újabb klasszikus. Az egyik legnagyobb kedvenc a szériában, versenyek, területfoglalás, a végtelenségig tuningolt autók, kell ennél több?

 

Dirt széria

Ezt a játékot kifejezetten a rally szerelmeseinek ajánljuk, csodálatos hangok, izgalmas versenyek, és a fizika is rendben van.

 

Gran Turismo

alán a legtöbb ember által, méltán ismert játéksorozat legújabb része. Ez már egy nagy lépés a szimulátor irányába. Az autók fizikája, illetve a saját készítésű pályák miatt nem sorolnánk még egyértelműen ebbe a kategóriába. De mindenképpen a top kategória az itteni csapaton belül. A piacon lévő autós játékok közül egyértelműen a legnagyobb követőtáborral rendelkezik. A kampány módja nagyon jól megtanít a versenyzés alapjaira, a féktáv fogalmára, az apexre , és mindenre ami fontos lesz a későbbiekben online versenyekben.

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top