fbpx

Alpinestars az Inter Cars kínálatában

2020-04-24T09:36:18+02:002020. április 30.|Címkék: , , |

0

A motocross nevű, akkoriban még újdonságnak számító sportág a hatvanas évek elején kezdett elterjedni Európa szerte, s megragadta az észak-olaszországi Asolo városában dolgozó Sante Mazzarolo nevű bőrműves fantáziáját. A mester 1963-ban tehetségét és technikai tudását kihasználva megalkotta első lábbelijét, mely megfelelt e szép, de veszélyes sportág által támasztott kihívásoknak. A Mazzarolo úr által készített, forradalminak tekinthető csizma a motorozás világában archetípussá vált, a márka pedig az alpesi csillagvirág után az Alpinestars nevet kapta.

A motorozás biztonságossá tétele és az innováció azóta is az Alpinestars legfontosabb célkitűzései és értékei közé tartozik.

A továbbiakban a gyártó néhány innovatív termékével ismerkedhet meg – a teljesség igénye nélkül.

A Tech 10 csizma már több mint egy évtizede a teljesítmény és védelem szinonimája a motocrossban. A 2019-ben újragondolt modell azonban magasabbra emeli a lécet: a könnyebb, de tartósabb kompozit anyagok használata lehetővé teszi a nagyobb mozgástartományt, rugalmasságot és támogatást. A Tech 10 elődeinél lényegesen könnyebb csizma: funkcionalitás, teljesítmény és biztonság egyetlen lábbeliben ötvözve.

A Supertech M10 sisak öt éves intenzív fejlesztés és tesztelés eredménye, melynek célja egy minden eddiginél biztonságosabb és jól átgondolt tervezésű modell létrehozása. A karbon-kompozit sisak könnyű, kiválóan szellőzik, méretre optimalizált illeszkedést biztosít és precíz tervezésének köszönhetően maximális védelmet nyújt viselője számára.

A Paragon Vest a Paragon protektor-család többi tagjához hasonlóan a kényelem és biztonság ötvözetét jelenti. A rendkívül könnyű és jól szellőző mellény a kivehető és cserélhető 1. szintű CE-tanúsítvánnyal rendelkező ergonomikus hát-protektornak köszönhetően kiemelkedő védelmet nyújt viselőjének.

A Tech-Air az első olyan integrált, motorkerékpártól független légzsákrendszer, mely biztosítja a felsőtest védelmét egy esetleges ütközés alkalmával. A Race és Street változatok az eltérő motorozási stílusokhoz kialakított különböző ruházatokhoz dedikáltak.

Az Alpinestars nem csak fejlesztéseiben jár élen a szegmensben, de széles kínálatában a különböző motorozási stílusok képviselői egyaránt megtalálhatják a számukra megfelelő termékeket.

A sport, a túra vagy a motocross/off-road motorozás szerelmesei számára az Alpinestars termékek kiváló minőségű megoldást jelenthetnek a megfelelő ruházat megtalálásának nehéz kérdésében.

A különböző tevékenységekhez optimalizált alsó és felsőruházati termékek, cipők és csizmák, protektorok és kiegészítők mellet a gyártó a hétköznapi viselet terén is a tőle elvárható minőségben képviselteti magát a piacon.

Az Alpinestars termékeinek széles skálája a 2020-as szezonban elérhető az Inter Cars kínálatában.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top