COSTA RICA – 3. NAP 🏖

Utazóink a kalandos napok után most egy kicsit megpihentek, és mivel ügyfeleink a legjobbat érdemlik ezért mi ezt is biztosítjuk számukra. A Dream Las Mareas üdülőközpontot buja növényzet és érintetlen strandok övezik.

A nicaraguai határ mindössze 15 perces autóútra helyezkedik el, míg a nicaraguai Granada városa 1 óra alatt elérhető. A Dreams Las Mareas Costa Rica úszómedencékkel, trópusi kertekkel, csodálatos lakosztályokkal várta pihenni vágyó kalandorainkat az El Jobo érintetlen magánstrandján. Az üdülőközpont minden elegáns berendezésű lakosztálya ülősarokkal, valamint a kertekre, a hegyekre vagy a Salinas-öbölre nyíló erkéllyel rendelkezik. Mindemellett bőséges reggeli ebéd és vacsora várta őket. ??

A szálláshelytől mintegy 35 perces autóútra raftingolásra, valamint delfin- és bálnalesre is volt lehetőségük.
Ügyfeleink szívesen vettek részt a 10 órás vadvízi programon, amely egy életre szóló élményt nyújt. A Tenori folyó egy esőerdőn keresztül folyik, így alkalmas kezdőknek is, de nagy adrenalin löketre kell számítani. A VI-os skálán III-IV-es erősségű vadvízi evezés, profi kísérőkkel történik, akik garantálják a résztvevők biztonságát. 12 km hosszú folyószakaszon kb. 2 óráig tart a kaland. A nyugodt szakaszon Ügyfeleink élvezhetik a csodás esőerdőt, láthattak sok-sok állatot, főleg majmokat. Az egyedülálló rafting túra befejező részén egy izgalmas 3,6 méter esésű vízesésen (Cascabel Falls) kellett lejönni csónakkal. Amikor Ügyfeleink megérkeztek az izgalmas rafting túra végére a folyó kijáratnál, fel kellett még mászniuk a 4×4-es járművekhez, hogy visszavigyék őket a canas-i túrabázisra. Ezt követően egy jól megérdemelt, finom Costa Rica-i tipikus ebédet kaptak, hogy feltöltődjenek.
Hamarosan viszont újra útnak indulnak Ügyfeleink  ??
2022.11.12.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat