fbpx

BEMUTATJUK AZ INTER CARS E-KATALÓGUST és WEBSHOPOT

2020-05-26T13:25:45+02:002020. május 26.|Címkék: , , , , |

0

Sok Ügyfelünk már jó ideje váltott az új, korszerű Inter Cars e-Katalógusra és Webshopra és napi szinten használja mindennapi munkája során. Most szeretnénk bemutatni, hogy mindez hogyan fér el a zsebedben egy applikáció segítségével. – Sokoldalú katalógus és webshop egy mobil alkalmazás formájában, ahol Ügyfeleink az Inter Cars által kínált több mint 1,5 millió terméke között barangolhatnak, tájékozódhatnak és adhatják re megrendelésüket!

Ugorjunk vissza egy kicsit az időben

3 évvel ezelőtt az Inter Cars a WebCatalog segítségével értékesítette termékeit, míg Lengyelországban és az északi országokban az Inter Cars az IC Online katalógust használta. Az informatikai és a technológiai változások hatására rendszereink összehangolt működése érdekében fejlesztésekre volt szükség.

Így kezdtünk el egy igazán innovatív projektet, melyet ma már a következő néven ismerjük: Inter Cars e-Katalógus és Webshop. Nagyságrendileg 2 év fejlesztés eredményeként született meg a kor követelményeinek minden szempontból megfelelő, felhasználóbarát program kidolgozása.  A végeredmény egy olyan eszközt, amely számos előnnyel jár: az Inter Cars e-Katalógus és Webshop minden eszközről optimalizáltan elérhető weboldal. Teljesen kompatibilis a mobil eszközökkel, mert a legújabb technológiai megoldásokat használja.

Az e-Katalógus és Webshop telefonos alkalmazásként is letölthető a Google Play Áruházból:

A bevezetés óta eltelt idő és nemzetközi tapasztalataink alapján kijelenthetjük, az Inter Cars e-Katalógus és Webshop nagyszerűen teljesít! Sőt, számos díjjal ismerték el a projektmenedzsment magas szintű minőségét és az Inter Cars országok többségében már sikeresen bevezetésre került.

Bizonyára felmerül benned is az alábbi kérdés, melyekre most szeretnénk választ adni:

Nagyon jól hangzik, de milyen előnyei vannak az Inter Cars e-Katalógus és webshopnak?

  • Az e-Katalógus és webshop a nap 24 órájában bárhonnan elérhető, teljes mértékben személyre szabható beállításokkal rendelkezik.
  • Elérhető asztali számítógépen, telefonon, táblagépen, bejelentkezhetsz az ügyfélfiókodba és azonnal megkeresheted a kívánt a terméket, értesülhetsz legújabb akcióinkról, ellenőrizheted kedvezményeidet és még megannyi szolgáltatással állunk rendelkezésedre.
  • Könnyen és egyszerűen használható, technikailag fejlett és folyamatosan bővülő keresőmotorok segítenek a gyors eligazodásban (szöveges keresőmotor, univerzális keresőmotorok, alvázszám keresés, termékösszehasonlítási funkció és még megannyi lehetőség).
  • Technikai leírásokkal segítjük a munkádat.
  • Segítségével könnyen és egyszerűen tudsz szervizajánlatot készíteni az ügyfeleid számára, ahol saját rezsi és anyagköltségedet is hozzáadhatod az ajánlathoz.
  • Flottás autókkal is foglalkozol? Mentd el a járműveket akár alvázszámmal, rendszámmal együtt, így rögtön megtalálod a keresett járművet.
  • Lehetőség arra, hogy bármilyen böngészőben egyszerre több lapon dolgozz.

Amennyiben bármilyen további kérdésben a segítségedre lehetünk, Területi képviselőink és kirendeltségeink állnak szíves rendelkezésedre.

Nincs még Inter Cars e-Katalógus és Webshop regisztrációd, de szeretnéd kipróbálni?

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top