fbpx

Q-Service – Akciók, kiemelt kedvezmények EÜ dolgozók részére

2020-04-20T13:02:18+02:002020. április 24.|Címkék: , , |

0

Szervizelés a járványban: nem csak biztonsági intézkedésekkel, hanem különleges akciókkal és kedvezményekkel is várják ügyfeleiket a Q-Service hálózat tagjai

Arról, hogy egy nagy szervizhálózat hogyan reagál vírushelyzetre nemrégiben írtunk. Ha a biztonsági kérdések tisztázódtak, akkor beszélhetünk további lépésekről. Nem titok, hogy a járműjavítók forgalma a vírus miatt elrendelt korlátozások és bizonytalanság miatt erősen megcsappant. Mivel a szervizekre továbbra is nyitva tarthatnak, a Q-Service hálózat több, párhuzamos kampányt is indított a forgalom fenntartására és különleges ajánlattal is készülnek az egészségügyben dolgozók részére.

Halaszható a javítás?

Azt már tudjuk, hogy a magánüzemű autók műszaki vizsgáztatása a különleges jogrend megszűnéséig halasztható. Ha viszont egyszer végre véget ér ez az időszak, akkor az idő közben lejárt műszaki érvényességű autók tulajdonosainak összesen 15 napjuk lesz pótolni a műszaki vizsgát. El tudjuk képzelni, milyen tumultus lesz a műszaki vizsgaállomásokon?

De nem kell, hogy így legyen. A szervizek működnek és működnek a vizsgabiztosok is. Aki megteheti, az ne halogassa a műszaki vizsgáztatást! [A Q-Service hálózat tagjai a biztonsági előírások maximális betartásával üzemelnek], gyakorlatilag garantálható, hogy ott nem kerül veszélybe az autós.

Ha az autónk meghibásodott, akkor is érdemes ebben az időszakban elvégeztetni a javítást. Egyrészt egy jelentősebb műszaki hiba, például elkopott fékalkatrész jelentősen csökkenti a saját és más közlekedők biztonságát, másrészt ebben az időszakban hamarabb kerülünk sorra a szervizben.

Ha már a féknél tartunk

A Q-Service hálózat kampányt hirdetett fékjavításokra. A nem gyári besorolású (utángyártott) alkatrészekkel elvégzett fékrendszer karbantartások alkatrészárából és munkadíjából 2020. április 20-tól 15%-os kedvezmény jár minden partner műhelyben.

Az akciókban a hálózat tagszervizeinek 95%-a vesz részt. A Q-Service hálózat legközelebbi pontját könnyen meg lehet találni a társaság honlapjának keresőjében.

Te segítesz nekünk, mi segítünk neked!

Ezzel a mottóval indult útjára az egészségügyben dolgozók részére biztosított, minden mechanikus és elektromos javításra is vonatkozó, szintén 15%-os kedvezmény. Amennyiben a rendkívüli leterheltség mellett marad egy kis idő, szeretettel várják a szervizek az egészségügyben dolgozók autót is. Talán ez a kedvezmény is nyújthat némi segítséget napjaink hőseinek.

Még egy akció

Az időszakos karbantartás talán leggyakoribb fenntartási munka egy autó életében. Sokszor, sok helyen olvashattuk már, hogy az elmulasztott motorolaj- és szűrőcsere milyen következményekkel járhat. Ezért aki ebben az időszakban is az autójához van kötve, annak fontos, hogy időben elvégezzék ezeket a szervizeléseket.

A Q-Service erre a gyakori javításra is kedvezményeket nyújt. Az elvégzett karbantartás munkadíjára és a felhasznált anyagokra (motorolaj, olajszűrő, kapcsolódó apróanyag) szintén 15%-os kedvezmény lépett életbe a hálózat tagjainál.

Ébred-éled a hálózat

Korábbi, a Q-Service hálózattal foglalkozó írásainkban volt már szó róla, hogy a szervizvezetők nem (feltétlenül) marketing szakemberek. Nem is kell annak lenniük, tagjait ebben is segíti a hálózat. Igen ám, csak sokszor hiába adják át a központi tudást a tagoknak, annak gyakorlati alkalmazása a mindennapokban elmarad, vagy elveszíti kezdeti lendületét – tudtuk meg Piri András üzletág vezetőtől.

Tipikusan ilyen terület az online marketing világa, amit kezdeti nehézségei miatt eddig csak kevés szerviz aknázott ki. A vírushelyzet azonban több hálózati tagot is rákényszerített, hogy a hagyományos marketing csatornák mellett kezdenek el aktívan közösségi médiát használni.

Örömmel tapasztalták a Q-Service központjában, hogy egyre több hálózati tag egyre aktívabb a Facebook-on és az Instagram-on. Egyre jobban használják ki ezeket a felületeiket akcióik hirdetésére és egyéb információk közlésére is.

Ha már a közösségi média erejénél tartunk, érdemes a honlap mellett a Q-Service hálózat Facebook oldalán is körülnézni!

Rusznák András

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top