fbpx

A repülő autó után végre itt van a guruló repülő

2020-04-07T11:35:14+02:002020. április 10.|Címkék: , , |

0

A repülő autó koncepciójával régóta küszködnek az ipari szereplők, de a fordítottjával kevesen próbálkoztak eddig. Pedig sokkal egyszerűbb!

Maximum talán Las Vegas utcáin lehetne egy magánrepülőből faragott limuzinra működő üzleti modellt építeni, mert az extrém külsőn túl semmit sem ad, az építése pedig nyilván tetemes összeget emésztett fel. A Limo-jet mégis megszületett, hol máshol, mint az Egyesült Államokban.

Nagyjából 40 ezer munkaórát öltek bele az építés évei alatt, az eredmény pedig a szárnyaszegett, 28 colos kerekeken (Kumho 325/25R28 gumikkal!) guruló luxus, ami végre értelmet ad a donk autókra épített hatalmas felniknek. Teljes hossza 13 méter, mozgatásáról pedig sugárhajtóművek helyett egy 8,1 literes V8-as GM-blokk gondoskodik 400 lóerővel.

A 42 colos tévével, csúcshifivel, és minden egyéb kényeztető extrával felszerelt gépben 18 utas élvezheti a szárazföldi repülést, természetesen az éjszakai klubok hangulatát idéző beltérben.

Bár képes önállóan gurulni, és rendszáma is van, azért a Limo-jethez jár még egy vontató is. A Chevrolet 2500 HD pickup és a tréler szintén a hamarosan árverésre kerülő csomag része, aminek előzetes ára nincs, abszolút a vevők fantáziájára van bízva, mennyit hajlandóak adni ezért az egyedi csodáért.

Forrás: vezess.hu, Kovács Miklós

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top