fbpx

Továbbra is állunk szíves rendelkezésére!

2020-03-25T09:24:39+01:002020. március 25.|

0

Tisztelt Ügyfelünk,

Az elmúlt hónapban kialakult nehéz, de átmeneti helyzetben a legfontosabb, hogy csak hiteles és biztos forrásokra támaszkodva igazodjunk el az információk rengetegében, legyen szó akár a járványhelyzetről, akár üzleti kérdésekről.

Jelen tájékoztató levelemben szeretném Önt hitelesen tájékoztatni az Inter Cars Hungária Kft. intézkedéseiről, működéséről, valamint megerősíteni Önt abban, hogy vállalatunk úgy ahogy a múltban, úgy most és a jövőben is a magyarországi gépjárműalkatrész kereskedelem egyik meghatározó szereplője marad és lesz.

Számunkra a legfontosabb, hogy biztosítsuk Önnek azokat a feltételeket, melyek a mindennapi munkájához és távlati céljainak eléréséhez elengedhetetlenek: szakértelmünket, támogatásunkat, termékeinket és szolgáltatásainkat. Felelősséget érzünk abban, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki Önt. Ennek érdekében mindent megtettünk a múltban, még fokozottabban megteszünk a jelenben és jövőben egyaránt.

Az Inter Cars Hungária Kft. a jelenlegi, kiszámíthatatlan helyzetben is az Ön biztos partnere, cégünkre és munkatársainkra a továbbiakban is mindig számíthat!

Felkészülten és tettre készen nézünk szembe a nehéz időszakkal:

  • az Inter Cars Hungária Kft. működése nem áll le, biztos lábakon állunk, és tulajdonosi körünk hosszú távon elkötelezett a szakma iránt.
  • Előrelátó módon terveket készítettünk, és felkészültünk, hogy nem csak cégünk munkatársait, de franchise partnereinket, és lojális Ügyfeleinket is tudjuk támogatni, ha a helyzet komolyabbra fordul.
  • Központi raktárbázisunk és kirendeltségeink teljes kapacitással üzemelnek.
  • Már a távol-keleti szállítási problémák első jeleire megkezdtük raktáraink feltöltését, és ezt megtettük akkor is, amikor az európai gyártók kerültek bajba. Eddig még soha ennyi elérhető áru nem állt Ügyfeleink rendelkezésére országszerte raktárainkban.
  • Nemzetközi szállításaink (bár lassultak a határellenőrzések szigorítása miatt), de folyamatosak.
  • Minden kirendeltségünk nyitva a tart a megszokott időben (telephelyeinket Ügyfeleink csak 15:00 óráig látogathatják).
  • Irodai dolgozóink többsége otthonról látja el feladatait a zökkenőmentes működés érdekében.
  • Levélben folyamodtunk Magyarország kormányához, hogy vegye figyelembe az autójavító szektor igényeit és szükségleteit a veszélyhelyzetben meghozott döntéseinél. Felelősnek érezzük magunkat az állampolgárok és a gazdasági élet „mozgásban tartásáért”. Ehhez mérten hozzuk meg az összes döntésünket.

Bízom benne, hogy az élet hamarosan visszatér a normál kerékvágásba és újult erővel, maximális fordulatszámon folytathatjuk Önnel a közös együttműködést, de mi addig is itt vagyunk és teljes kapacitásunkkal, tudásunkkal állunk szíves rendelkezésére!

Jó egészséget és kitartást kívánok, vigyázzunk egymásra!

Üdvözlettel:
Szatmári Ákos
Ügyvezető igazgató
Inter Cars Hungária Kft.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top