fbpx

FONTOS INFORMÁCIÓ! Telephelyeink tájékoztatása a koronavírussal kapcsolatban!

2020-03-17T13:56:59+01:002020. március 17.|Címkék: , , , , , , |

0

Tisztelt Ügyfelünk!

A koronavírus terjedése miatt, az Ön és munkatársai egészségének megóvása érdekében elővigyázatossági okokból javasoljuk, hogy rendeléseit elsősorban az Inter Cars online katalógusán (www.icwebshop.hu) vagy kirendeltségeink telefonos ügyfélszolgálatán (www.intercars.hu/kapcsolat/) keresztül szíveskedjen leadni. Javasoljuk továbbá, hogy a járványidőszakban lehetőség szerint személyesen ne keresse fel kirendeltségeinket.

Amennyiben Ön mégis úgy dönt, hogy felkeresi Inter Cars kirendeltségeinket kérjük, tegyen meg minden lehetséges óvintézkedést az alábbiak szerint:

  • Tartson biztonságos, 1 méteres távolságot beszélgetőpartnerétől.
  • Alaposan mosson kezet vízzel és folyékony szappannal vagy alkoholtartalmú kézfertőtlenítő szerrel.

Jelenleg működésünk a korábban megszokott módon üzemel, minden folyamatunkat figyelemmel kísérjük, kirendeltségeink továbbra is állnak szíves rendelkezésére. Szolgáltatásainkat, termékeink szállítását a tőlünk megszokott minőségben kívánjuk biztosítani Ügyfeleink számára.

Kérjük, minden esetben győződjön meg róla, hogy a megfelelő terméket vásárolta annak érdekében, hogy minimalizálni tudjuk a visszárukat rendszerünkben. További információkkal kapcsolatban területi képviselőink és kirendeltségeink telefonon keresztül állnak szíves rendelkezésére.

Kérjük, járjon el körültekintően és amennyire csak lehet legyen elővigyázatos a jelenleg fennálló szokatlan helyzetben. 

Reméljük Ön és munkatársai is jó egészségi állapotnak örvendenek jelen tájékoztatónk érkezésekor. Bízunk benne, hamarosan és megnyugtató módon rendeződik a kialakult járványhelyzet. Addig is jó egészséget, türelmet és kitartást kívánunk, vigyázzunk egymásra!

 

Üdvözlettel,

az Inter Cars Hungária Kft. csapata

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top