fbpx
Főoldal - Mind, Q-Service - YOUNG CAR MECHANIC: Szombathely- Közeleg a tavasz!

YOUNG CAR MECHANIC: Szombathely- Közeleg a tavasz!

2020-03-16T13:15:58+01:002020. február 27.|Címkék: |

0

Mikor lassan magunk mögött hagyjuk a ködös napokat, mikor az emberek lassan kitörnek a téli hónapok apátiájából, az Inter Cars Q-Service csapata minden évben azok kapja magát, hogy ismét házigazdái lehetünk az Autószerelők Országos Tanulmányi Verseny regionális döntőinek.

Ez minden évben olyan pozitív impulzust generál, amellyel még az átlagosnál is könnyebb átvészelni a tél utolsó napjait. Ráadásképpen ezek a megmérettetések voltak a Young Car Mechanic nemzetközi autószerelő tanulmányi verseny hazai regionális döntőinek első fordulói is!

 

Nekiveselkedtünk tehát Q-Service partnereinkkel és február közepén két helyszínen vendégül láthattuk a diákokat, akik „igazi”, fiatal férfiakhoz méltóan felkészültek a „csatára” és kézbe vették a szerszámokat. Kezdtünk Szombathelyen, ahol a Nagy Autószervizben adtak számot tudásukról. A szombathelyi Q-Service-ben a lehető legmagasabb szintű felszereltség és felkészültség segítette a fiatal kollégákat abban, hogy megmutathassák mindenkinek tudásukat. Komoly munka folyt, de vidámságban sem volt hiány. Őri Pétert, az Autószerelők Országos Egyesületének társelnökét idézve: „Itt nincs nyertes és győztes. Itt mindenki nyer, csak első és második helyezett van!”

Ezúton gratulálunk a résztvevőknek és külön a győzteseknek!

Akik a szombathelyi döntőben a szombathelyiek lettek. Sőt két versenyző egyéni eredmény alapján részvételi jogot szerzett a Young Car Mechanic verseny győri döntőjében való részvételre! Ők pedig:

Ölbei Zsolt és Viktor Mihály! Gratulálunk Haklits Tamás Tanár úrnak a felkészítéshez!

Nagy szeretettel várunk minden fiatal autószerelőt a verseny további szakaszaiban és a 2021-es versenyen is!

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top