fbpx

Töltsd ki kérdőívünket, és legyen Tiéd ajándékcsomagjaink egyike!

2020-02-20T12:47:31+01:002020. február 20.|Címkék: , |

1

Kedves Kitöltő!

Ebben a kérdőívben a véleményedre lennénk kíváncsiak az Inter Cars Online Magazinnal (ICOM) kapcsolatban. Kérünk őszinte válaszaiddal segítsd magazinunk fejlődését, és szánj ránk pár percet, hogy megtudjuk mit is gondolsz az ICOM-ról!

A kérdőívet az alábbi képre kattintva tudod kitölteni:

Ráadásul most díjazzuk is a véleményedet! Azok között, akik kitöltik és visszaküldik részünkre a kérdőívet kisorsolunk három Inter Cars ajándékcsomagot (a csomag tartalma: 1 db matchbox, 1 db Castrol termosz, 1 db Denso bögre, 1 db AISIN munkalámpa, 1 db DENSO sporttörölköző, 1 db Inter Cars jegyzettömb, 1 db Inter Cars toll, 1 db Inter Cars karkötő).

A kérdőív kitöltésére, és visszaküldésére a mai naptól, azaz 2020. február 20-tól 2020. március 20. napjáig van lehetőséged. A sorsolás időpontja: 2020. március 23, hétfő, mely sorsolás random generátor használatával történik.

FONTOS! A sorsoláson csak az érvényes e-mail címmel ellátott, teljes körűen kitöltött kérdőívek beküldői vesznek részt. A beküldő a kérdőív elküldésével elfogadja az Inter Cars Hungária Kft. adatkezelési tájékoztatójának előírásait, és hozzájárul megadott személyes adatainak az abban foglaltak szerinti kezeléséhez, mely a sorsoláson való részvétel feltétele.

 

Az Adatkezelési tájékoztatót ide kattintva érheted el!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top