fbpx

Csapatépítő hószánozás a Hargitán

2020-02-25T14:34:14+01:002020. február 28.|Címkék: , , , , , , |

0

A cégünk életében nélkülözhetetlen egy kiváló, motivált csapat, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a telephelyeinket és értékesítő kollégáinkat folyamatosan ösztönözni tudjuk.

A tavalyi év egyik legnagyobb belső motivációs programjának jutalmaként, aminek keretein belül a 33 telephely egymással versenyzett, a legjobb 12 telephely 24 munkatársa részt vehetett egy igazi, kalandos motoros hószán túrán Romániában, a Hargitán.

Néha ki kell mozdulni a megszokott mókuskerékből, és bele kell vágni valami újba, ami kicsit kimozdít a mindennapok rutinjából és feltölt energiával.

Ez a program az adrenalinra épült, a természet tiszta szépségére és ami a legfontosabb, arra, hogy a csapat felszabadultan, minőségi időt tölthessen együtt.

 

A biztonsági felkészülés után a résztvevők önnállóan hószánozhattak és követték a csoport kísérőjének utasításait, hogy teljesítsék a 70 km-es túrát a nap végére.

Az idő csak úgy repül, amikor jól érezzük magunkat. Ez az érzés végigkísérte a hószánozást is. Várakozáson felüli, felejthetetlen, jó hangulatú hosszú hétvégében volt részünk, és természetesen mindenki rendben hazaért, kellemes, új élményekkel feltöltődve.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top