fbpx

Beszámoló a Fehérvár Rally-ról

2019-07-03T11:47:11+02:002019. július 6.|

0

A rally-s szezon már javában dübörög, ahol a Praktistar Motorsport csapata is aktívan részt vesz. A legutóbbi verseny után Vizelli Károlyt kérdeztük a Fehérvár Rally történéseiről és a felkészülésről.

Milyen változtatásokkal készültetek a Fehérvár Rally-ra?

A szezon kezdete nem alakult túl szerencsésen számunkra, annak ellenére hogy a legfelszereltebb Ladával versenyezhetünk. Egy újonnan épült autóról van szó, ami számos fejlesztésén esett át és igyekszik a csapat a maximálisat kihozni belőle. Orvosoltuk a problémákat és teljes lendülettel vágtunk neki a Fehérvár rallynak.

Milyen volt a verseny? Volt valami problémátok?

A technika ördöge végig kísérte a versenyünket, motor problémánk volt, de mégsem hagyott minket cserben, szerencsésen célba értünk és dobogós helyezést szereztünk.

Mennyire vagytok elégedettek az eredménnyel?

Örültünk hogy sikerült eredményesen autózni, de ennél több van bennünk és az autóban is. A verseny után a motor revízión esett át és kicsit változtatni kell a beállításokon, mivel murvás versenyre készülünk.

Hol lesz a következő verseny és hogyan készültök? Mit üzentek a szurkolóknak?

A következő megmérettetés Veszprémben lesz, ami az egyik kedvenc versenyünk, reméljük hogy sikerül eredményesen célba érnünk. Veszprémben technikás és egyben gyors pályákkal találkozhatunk, ezért biztosan tudunk a szurkolóknak is látványosan autózni, várunk minél több nézőt a pálya szélén.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top