fbpx

A Mobil 1 marad a Porsche személyautók gyári feltöltésű motorolaja egészen 2026-ig

2022-04-28T14:52:43+02:002022. április 18.|Címkék: , |

0

A Mobil 1 és a Porsche a hosszú távú együttműködésük 2026-ig tartó meghosszabbításáról állapodott meg, így biztosítva a Mobil 1 motorolajok első feltöltésként és ajánlott szerviz motorolajként történő alkalmazását a Porsche gépjárművekben.

Az ExxonMobil szintetikus motorolaj márkája – a Mobil 1 – és a Porsche együttműködése immár 25 éves. A Porsche személyautók több, mint 50 típusában, köztük olyan népszerű modellekben, mint a 911, 918, Cayman, Panamera, Macan és Cayenne, a Mobil 1 motorolajat használják gyári feltöltésre, valamint ezt ajánlják szerviz kenőanyagként is.

„A Mobil 1 motorolaj kivételes vezetési élményt, valamint kiváló motorteljesítményt nyújt a Porsche tulajdonosok számára, biztosítva az optimális egyensúlyt a teljesítmény, a motorvédelem, a hosszú élettartam és a hatékonyság között, ami a Porsche nagy teljesítményű gépjárművei számára elengedhetetlen.” – mondta Mike Smith, az ExxonMobil Fuels & Lubricants globális stratégiai partnerekért felelős igazgatója. „1996 óta olyan erős partneri kapcsolatot építettünk ki, amely megtestesíti mindazt, amit a felhasználók és a versenycsapatok vezetői elvárnak egy világmárkától és egy teljesítmény-orientált iparági vezetőtől.”

A Porsche elektromos járművei számára a Mobil 1 elektromos hajtáslánc folyadékokat biztosít, amelyeket kifejezetten a speciális igények kielégítésére fejlesztettek ki. Ezzel egyidejűleg, a Porsche Formula E és a Mobil EV szélesebb körű együttműködése tökéletes tesztelési lehetőséget biztosít a nagy teljesítményű kenőanyagok és folyadékok folyamatos fejlesztéséhez a versenypályától a hétköznapi közlekedésig.

„Két és fél évtizedes szoros együttműködés olyan motorok fejlesztésében, amelyek a valaha gyártott legnépszerűbb és műszakilag legmagasabb fejlettségi szintű, nagyteljesítményű gépjárműveink erőforrásait adják.” – mondta Dr. Michael Steiner, a Porsche Kutatási és Fejlesztési Igazgatóságának tagja.

„Miközben a Porsche a versenypályán is demonstrálja az általa fejlesztett elektromos járművek technológiájának kiválóságát, addig az ExxonMobil is folytatja a Mobil márkájú kenőanyagok teljes skálájának fejlesztését, hogy versenytapasztalataival segítse a Porsche Formula E csapatát. Azokkal a tapasztalatokkal, ami az ExxonMobil termékeinek hagyományosan gazdag történelmén alapul, amelynek folytatását a Mobil EV kenőanyag termékcsalád is jól példázza. Ezzel a mérföldkővel nemcsak a Porsche és az ExxonMobil közti szerződés meghosszabbítását ünnepeljük, hanem ez az együttműködés további lehetőségeket is kínál termék kínálatunk új technológiákkal történő bővítésére.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top