fbpx

Mobil 1TM és Porsche® – 25 év minőségi együttműködés

2021-11-26T13:15:44+01:002021. november 26.|Címkék: |

0

A Mobil és a Porsche negyed évszázada tartó együttműködése az egyik legrégebbi és legsikeresebb partneri kapcsolat az autózás történetében. A versenypályákon tesztelt fejlesztések, a Mobil kenőanyagok hosszan tartó motorvédelmével együtt* kivételes teljesítményt eredményeztek a közutakon is.

A Mobil 1TM az a motorolaj, amely lehetővé teszi, hogy a Porsche versenyautói csúcsteljesítményt nyújtsanak a versenypályákon és ezzel együtt kivételes vezetési élményt biztosít a hétköznapi Porsche tulajdonosok számára is. Minden Porsche motor Mobil 1 motorolajjal feltöltve hagyja el a gyárat, ami a most ünnepelt együttműködés kezdete óta már jóval több, mint egymillió gyári feltöltést jelent.

Annak ellenére, hogy ehhez a jelentős, 25 éves mérföldkőhöz érkeztünk, a hosszú és sikeres együttműködésünk semmi jelét nem mutatja a lassulásnak. Tovább folytatjuk a közös munkát, és a tökéletességre törekedve kutatjuk, fejlesztjük a legkorszerűbb motorolajokat. Mivel napról napra gyorsabban közeledik az elektromos autózás korszaka, arra is kell koncentrálunk, hogy minél jobban feszegessük az elektromos járművek működésének határait.

* A hosszan tartó motorvédelem a Porsche által jóváhagyott Mobil 1 termékekre vonatkozik, amelyek felhasználása megfelel a gépjármű használati útmutatójában foglaltaknak.

“Az olyan megbízható együtt-működő partnerek, mint az ExxonMobil, fantasztikus támogat-ást és magasszintű tervezési biztonságot nyújtanak” – mondta Dr. Frank-Steffen Walliser, a Porsche Motorsport vezetője. “Együtt felejthetetlen pillanatokat ünnepel-tünk, amikor győzelmet arattunk olyan hosszú távú, klasszikus versenyeken, mint Le Mans és Daytona, továbbá címeket szereztünk a világ legfontosabb bajnokságain.”

 „Az ExxonMobil az egyik legszorosabb és legfontosabb együttműködő partnerünk, nemcsak a motorsportban, hanem a sorozatgyártású, közúti autóink motorjainak fejlesztésében is, amelyeket a gyárban nagy teljesítményű, Mobil 1 kenőanyaggal töltenek fel” – mondta a Porsche Kutatás és Fejlesztés igazgatótanácsának tagja, Dr. Michael Steiner.

Nagy teljesítményű Mobil 1TM kenőanyagok

Alighanem a Porsche testesíti meg a sportautók iránti vonzódást. A Porsche a kiemelkedő teljesítmény és az izgalmas utazás szinonimája. A legfejlettebb, korszerű Mobil 1™ kenőanyagok az alapvető elemei annak, hogy ez lehetővé váljon. A két márka hosszú évek óta szorosan együttműködik annak érdekében, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el, mind az utakon, mind a motorsportokban. A Porsche 1994 óta folyamatosan a Mobil 1™ kenőanyagot választja, amely hozzásegíti a Porsche motorokat a bennük rejlő maximális teljesítmény leadására, miközben optimális védelmet biztosít számukra.

 

 

Mobil 1™ ESP x3 0W-40, Porsche C40 jóváhagyás

Mobil 1™ FS 0W-40, Porsche A40 jóváhagyás

Mobil 1™ ESP 5W-30, Porsche C30 jóváhagyás

 

 

A nagy teljesítményű Mobil 1TM kenőanyagok hatékonyabb kenést biztosítanak az alkatrészek számára, ezzel csökkentve a kopást, valamint megóvják azokat a káros lerakódásoktól, miközben csökkentik az üzemanyag fogyasztást és a károsanyag kibocsátást.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top