fbpx

Castrol Motor Sampon – egy modern öblítés, amely meghosszabbítja a motor élettartamát a motorkerékpárban

2021-07-23T08:35:12+02:002021. július 23.|Címkék: , |

0

A Castrol Motor Sampon:
– Oldószermentes motoröblítés.

– Egyedülálló PCA Castrol készítmény,
 amely eltávolítja az iszaplerakódásokat a motor fémfelületeiről anélkül, hogy károsítaná a kulcstömítéseket.- A motor tisztán tartása és jó állapotban tartása hosszú ideig. – Egyszerű használat: további 10 perc  olajcsere esetén lehetővé teszi az iszap 85% -ának eltávolítását az olajrendszerből.

A belső égésű motoroknak nincs könnyű életük, és gyakran a munka körülményei, annál negatívabb hatással vannak élettartamukra. Az olyan szempontok, mint a forgalmi dugókban való vezetés, a rövid utak, a szabálytalan olajcsere, a rossz minőségű üzemanyag vagy a nagy terhelés alatt történő hosszú távú nagy sebességű vezetés hozzájárulhatnak az olajrendszer lerakódásaihoz, iszapjához és nem kívánt szennyező anyagaihoz. A Castrol segít ebben a modern termékkel, amely a motorsampon öblítés.

A rendszeres olajcsere az alapja annak, hogy a motor jó állapotban maradjon. És mégis, egy egyszerű csere, nem kívánt betétek vagy iszap továbbra is a motor belsejében. A Castrol Engine Shampoo mindössze 10 perc alatt megszabadul a lerakódásoktól.

Egyszerűen öntse a Castrol Motor Sampont az olajba, mielőtt kicserélné. Ezután várjon 10 percet, amíg a motor alapjáraton van, és alapfelszereltségként cserélje kia szűrőolajat újakra.

A legtöbb piacon lévő termékkel ellentétben a castrol öblítés nem oldószeralapú, ezért a motortömítések és a gumialkatrészek esetében is biztonságos. Nem eredményezi azt sem, hogy az elválasztó iszap nagyobb alkatrészekké alakuljon, ami a motorkerékpárok túlzott kuplungkopásához vagy az olajbusz torlódásához vezethet, ami alacsonyabb teljesítményt, szivárgást és az egységélettartamának lerövidítéséteredményezi. Motor sampon is alkalmas kétkerekű – ez nem befolyásolja negatívan a tengelykapcsoló és a hajtáslánc motorkerékpárok tengelykapcsoló az olajfürdőben. Röviden – a negatív mellékhatások az öblítés lehet elfelejteni.

A Castrol egyedülálló PCA készítménye – amelyen a motorsampon alapul – mély, de nem agresszív tisztítást biztosít. Az erőteljes Chajló anyag eltávolítjaaz iszapot és rögzíti a szennyező részecskéket, lehetővé téve, hogy az olaj elvezetésénél megszabaduljon a lerakódásoktól.   Az elvégzett vizsgálatok szerint a termék eltávolítja az iszap 85% -át a benzinmotorok olajrendszeréből.

A Castrol Engine Shampoo biztonságosan használható nedves tengelykapcsolóval rendelkező motorkerékpár-motorokban, benzinmotorokban, valamint dízelmotorokban (könnyűhaszongépjárművekig).    A termék nem alkalmas kétsebességes motorokhoz és forgódugatyús (Wankel típusú) motorokhoz. Ne öntse a terméket üzemanyagba. Ne vezessen a termékkel olajban.

Egy üveg termék (300 ml) 3-6 liter olajat tartalmazó motorban való használatra alkalmas. A Castrol Engine Sampon rendszeresen használható, minden olajcserével. Az öblítés különösen ajánlott a régebbi motorok és a nagyobb futásteljesítményű motorok számára. Az új motorokban is sikeresen használható megelőző intézkedésként az olajrendszerben lévő lerakódások felhalmozódása ellen.

A Castrol Engine sampon használata rendkívül egyszerű folyamat minden alkalommal, amikor olajat cserél.

  1. Melegítsük elő a motort, mint mielőtt bármilyen olajcsere.
  2. Adjunk hozzá castrol motor sampont a régi olajhoz. Egyszerűen, az olajdugón keresztül.
  3. A 300 ml-es palack 3-6 liter olajat tartalmazó motorokhoz alkalmas.
  4. Indítsa be a motort, és hagyja, hogy 10 perc ig alapjáraton fusson.
  5. Ürítse ki a régi olajat a szennyeződésekkel együtt. És ne felejtsd el kicserélni az olajszűrőt.
  6. A Castrol Engine Shampoo lehetővé teszi az iszap 85%-ának eltávolítását az olajrendszerből.
  7. Töltse fel újra az új olajat, és használja a motorkerékpár vagy autó.

A Castrol Engine Shampoo egy modern öblítés, amely meghosszabbítja a motorkerékpár és az autómotor élettartamát; benzin és gázolaj; nagy futásteljesítménysel és teljesen újval; negatív mellékhatások nélkül.

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top