fbpx
Főoldal - Kenőanyag - Kubica és az Orlen is maradnak 2021-ben az Alfa Romeo csapattal

Kubica és az Orlen is maradnak 2021-ben az Alfa Romeo csapattal

2021-01-05T14:39:24+01:002021. január 5.|Címkék: , , |

0

Robert Kubica és a legnagyobb támogatója is megerősítették, hogy maradnak az Alfa Romeo istállónál 2021-ben. A csapatfőnök, Frederic Vasseur a múlt héten már kifejtette, hogy tartalékpilótájuk és a névadó szponzoruk, az Orlen is elégedettek azon aktivitásokkal, amelyeket véghez vittek az idei nehézségek ellenére, ami jó hír.

Most, a lengyel olajvállalat, a PKN Orlen elnöke, Daniel Obajtek is megerősítette ezt:

“Ez kifizetődő számunkra. A reklámérték 100 millió dollár körül mozog, ami kihatással van a kiskereskedelmi értékesítésünkre is. Robert nagyon kedvelt Lengyelországban és azon túl is, 70%-a a válaszadóinknak őt azonosítja a márkával.”

Az még nem ismert, hogy Kubica kombinálja-e a jövőben a tartalékosi szerepét valamilyen más versenyszériás lehetőséggel. A 35 éves pilóta egyelőre a tartalékpilótai szerepköréről tud csak nyilatkozni:

“Minden alkalom, amikor egy Forma-1-es autót vezethetek, különleges. Elégedett vagyok, hogy folytathatjuk ezt az együttműködést, de az is nagyon valószínű, hogy versenyezni fogok valahol másutt. Ez valami nagyon más lesz, de gyakorlat teszi a mestert.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top