fbpx

A CASTROL EDGE 0W-20 VISZKOZITÁSÚ MOTOROLAJ VÁLASZTÉKA

2020-09-14T14:13:52+02:002020. szeptember 1.|Címkék: |

0

A modern belsőégésű motorok kidolgozása pontosabb, precízebb illeszkedésűek és minden korábbinál jobb a teljesítménylöket térfogat
arányuk. Ennek következtében a motorolajokkal szemben is új követelmények érvényesek, melyekre kiváló megoldást nyújtanak az alacsonyabb viszkozitású, nagyobb teljesítmény-leadást és alacsonyabb üzemanyag-felhasználást eredményező 0W-20 osztályú olajok.

Az olajfilm-szakadás kockázatának mérséklése érdekében a Castrol a Castrol EDGE 0W-20 termékeit Fluid Titanium™ technológiával készíti, mely lehetővé teszi az olaj anyagstruktúrájának és tulajdonságainak változását nagy üzemi nyomás esetén, biztosítva ezzel a motor védelmének folyamatos fenntartását. A Castrol EDGE termékcsalád az autógyártók igényeinek való legjobb megfelelés érdekében három új változatban áll rendelkezésre: Castrol EDGE 0W-20 E, EDGE 0W-20 V és EDGE 0W-20 LL IV néven. Mindegyik változat kielégíti a növelt olajcsere-periódus követelményeit is.

CASTROL EDGE 0W-20 E
A termék fő erőssége az üzemanyag-takarékosság és a jobb teljesítmény-leadás elősegítése. Elsősorban a modern Jaguar és Land Rover motorokhoz ajánljuk, de más gyártók motorjaihoz is kiválóan alkalmas, melyek az ACEA A1/B1 előírást követelik meg.

CASTROL EDGE 0W-20 LL IV
A Volkswagen Csoport márkái (VW, Škoda, Audi, Seat) számára fejlesztve. Kielégíti a Porsche C20, VW 508 00 és a VW 509 00 előírásokat. Javítja a motor teljesítményét és csökkenti az üzemanyag-felhasználást, illetve meghosszabbítja a dízel részecskeszűrő (DPF) élettartamát. A termék megfelel az ACEA C5 minőségi előírás követelményeinek is.

CASTROL EDGE 0W-20 V
A legnagyobb energiamegtakarítást lehetővé tevő motorolaj, a Volvo motorokhoz fejlesztve. Felhasználható minden olyan más járműben is, melynek motorja az ACEA C5 követelmények szerinti olajat ír elő. Tulajdonságai elősegítik a dízel részecskeszűrő élettartamának meghosszabbítását is.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top