fbpx

Castrol EDGE 5W-30 M – Fluid TITANIUM – Nagyobb nyomás alatt erősebb

2020-05-27T10:28:35+02:002020. május 28.|Címkék: , , , |

0

A mai motorok folyamatosan kiterjesztik a technológiai és a mérnöki határokat. Ezek a motorok kisebbek és rendkívül hatékonyak, anélkül, hogy teljesítményük korlátozott lenne. A korszerű motorok nagyobb nyomással terhelik az olajat. Az intenzív nyomásterhelés súrlódást okoz, emiatt a motor teljesítményének akár 10%-a is veszendőbe mehet.

A Castrol EDGE szabadalmaztatott Fluid TITANIUM technológiája átalakítja az olaj fizikai szerkezetét, hogy erősebb legyen a nyomás alatt, és a fémalkatrészeket távol tartsa egymástól, és csökkentve a súrlódást a maximális teljesítmény érdekében, akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá.

Castrol EDGE Fluid TITANIUM technológiával: szabadjára engedi a motor valódi teljesítményét.

A Castrol EDGE 5W-30 M termék olyan benzin- és dízelmotoros gépjárművekhez alkalmas, amelyek ACEA C3 teljesítményszintű, SAE 5W-30 viszkozitás osztályú kenőanyagot igényelnek.

A Castrol EDGE 5W-30 M jóváhagyással rendelkezik az MB-Approval 229.52 specifikációjú, SAE 5W-30 viszkozitás osztályú motorolajokat igénylő gépjárművekhez.

A Castrol EDGE 5W-30 M termék a Fluid TITANIUM technológiával természetes választás azoknak az autósoknak, akik korszerű autójuk legnagyobb motorteljesítményét is szeretnék kiaknázni, miközben magas szintű motorvédelmet és kiemelkedő képességű olajat szeretnének biztosítani járművüknek.

Castrol EDGE 5W-30 M:

– Erősebb szerkezetűvé alakul az őt terhelő legmagasabb a nyomáson és védi a motort

– Csökkenti a hirtelen gázadáskor kialakuló motorsúrlódást a motor teljes fordulatszámtartományán és különböző üzemi körülményei között

– Független teszteken vizsgálták a legszigorúbb szabványok szerint, a megbízható teljesítmény biztosítása érdekében

– A világ vezető autógyártói által ajánlott

– Védi a motort a teljes csereperióduson keresztül még szélsőségesen nagy terhelő nyomás alatt is

 

Minősítések és jóváhagyások

ACEA C3

API SN PLUS

BMW Longlife-04

MB-Approval 229.31/ 229.51/ 229.52

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top