fbpx

A CASTROL ÉS A RENAULT SPORT RACING EGYÜTTMŰKÖDÉSE

2020-03-26T15:39:28+01:002020. április 6.|Címkék: , , , |

0

A Castrol a Renault Sport Racing partnere az ügyfélversenyzés területén

A Renault Sport Racing és a Castrol bejelentette, hogy a BP, a világszerte ismert energiavállalat motorolajat, különböző műszaki munkafolyadékokat és egyéb kenőanyagokat forgalmazó márkája a következő öt évben kiterjeszti együttműködését a francia gyártó ügyfélversenyzési tevékenységére is.

A Castrol és a Renault Sport Racing ezen ügyfélprogramokat célzó megállapodását január 27-én tette hivatalossá a párizsi Champs-Elysées-en található Atelier Renault-ban tartott közös rendezvényén.

Az egészen 2024 végéig tervezett hosszú távú műszaki és kereskedelmi együttműködés során minden Renault Sport Racing ügyfélverseny profitálhat majd a Castrol által biztosított hatalmas tapasztalatból, a legmagasabb szintű technológiából és a minden igényt kielégítő kenőanyagokból.

A Castrol természetesen szintén sokat nyer a Renault Sport Racing által lefedett versenykategóriákkal, melyek közé tartozik a francia Clio Kupa, a francia Clio Nagydíj és a Formula Renault Eurocup, illetve az olasz, a spanyol, a nagy-britanniai és a közép-európai Clio Kupák.

A Castrol márkajelzései egyaránt megjelennek majd a különböző kategóriák kommunikációs tevékenységében, a Renault Sport Racing csapatok anyagain, a versenyző autókon és a pilóták, illetve a kiszolgáló személyzet formaruháin is, ezen kívül a cég erős megjelenést kap a Formula Renault Eurocup futamok többségének pályáin.

A megállapodás ezen túlmenően hűen tükrözi a Renault Csoport globális stratégiáját is, melynek kapcsolata a Castrol márkával jelentősen erősödött azóta, mióta a két cég 2017-ben először lépett együttműködésre a Forma-1 keretében.

Az Enstone-ben található műszaki központ és a Viry-Châtillon motorfejlesztő bázis kenőanyag-beszállítói státusza mellett a Castrol a Renault Forma-1 csapat pályatesztjei számára is szállít kenőanyagokat. A Renault Csoport a Castrol mellett döntött továbbá a márkaszervizek által globálisan végzett karbantartási munkákhoz szállított kenőanyagok terén is, így a Renault vásárlói és márkakereskedései egyaránt részesülhetnek a két márka legjobb termékeiből, melyek közösen szolgálják a műszaki csúcsteljesítményt a versenypályákon és a közutakon egyaránt. A két cég együttműködése ezen túlmenően kiterjed a jövő lehetőségeit kutató új mobilitási megoldások kifejlesztésére is, melyekkel biztosítható a gyorsan változó piac által támasztott követelmények kielégítése a jövőben.

Az új megállapodás révén a Renault Sport Racing és a Castrol tovább erősíti kereskedelmi és marketing kapcsolatait saját márkaképviselet-hálózatuk közelítése érdekében az ügyfél-versenyeztetés terén, a motorsport kommunikációs erejét használva a szélesebb vásárlóközönség megszólításához.

Hadrian David, a francia Forma-4 bajnoka 2020-ban írt alá szerződést a Renault Sport Academy-vel.

„Nagy örömmel építünk a Renault-val létrejött stratégiai kapcsolatunkra és terjesztjük azt ki az ügyfélversenyek sorozatra is. A Renault ezen sorozata lehetővé teszi a számunkra, hogy bemutassuk a sorozatgyártású termékeink technológiájában rejlő teljesítményt és lehetőségeket mind a Castrol kenőanyagai, mind a Renault járművek tekintetében. A Renault Sport Racing programban ma használt legnagyobb teljesítményű kenőanyag-technológiát kínáljuk a Renault Csoport vásárlói számára, a márkaszervizek karbantartási programjában egészen a Renault márkaképviseletekben kapható közösen márkázott exkluzív kenőanyag-családokig. Nagy örömmel nézünk az izgalmas közös jövő elé.” – Ben Russell a Castrol globális ügyfélprogram vezetője

 „Hatalmas örömmel vágunk a Castrol-lal írott jövő újabb fejezetének. A Castrol vezető szerepet tölt be az iparágában, gazdag motorsport hagyományokkal. Az ilyen nagyságrendű és hosszúságú partneri együttműködés aláhúzza elszántságunkat arra, hogy közösen írjunk történelmet az új Clio megjelenésével. Megmutatja az ügyfélverseny programunk vonzerejét is iparágunk és a sport számára. Büszkék vagyunk, hogy ilyen formátumú és tapasztalatú partnerrel dolgozhatunk együtt és várjuk, hogy közös csapataink együtt szálljanak szembe a kihívásokkal és fedezzék fel a kínálkozó lehetőségeket.” – Cyril Abiteboul a Renault Sport Racing ügyvezetője

A RENAULT CSOPORT, A BP ÉS A CASTROL TOVÁBB MÉLYÍTI STRATÉGIAI EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT

A Renault Csoport és a BP, együtt globális kenőanyag-márkájával, a Castrol-lal 2020. januárjától stratégiai együttműködésük elmélyítése mellett döntött.

Mike Jones – elnökhelyettes, BP Castrol stratégiai együttműködés és Cyril Abiteboul – Renault Sport Racing ügyvezető

  • A BP, a Castrol és a Renault Forma-1 csapat további két évvel, 2024 év végéig meghosszabbította együttműködését

  • A Renault Csoport számára 2020. január 1-től a Castrol a márkaszervizek által globálisan végzett karbantartási munkáknál használt kenőanyagok szállítója

Boulogne-Billancourt és London, 2019. július 24.

A Renault Csoport és a BP, együtt globális kenőanyag-márkájával, a Castrol-lal 2020. januárjától stratégiai együttműködésük elmélyítése mellett döntött azon sikeres kapcsolat folytatásaként, mely 2017-ben jött létre a Forma-1-ben.

A BP és a Castrol egészen 2024 végéig írtak alá együttműködési szerződést a Renault Forma-1 csapattal, melynek keretében csúcsteljesítményű üzemanyagokat és motorolajat, váltómű- és hidraulika-olajokat, kenőzsírokat és fékfolyadékokat, illetve nagy teherbírású ipari kenőanyagokat szállítanak a csapat műszaki központjaiba: Enstone-ba a futómű, Viry-Châtillon-ba pedig a motorfejlesztés igényei szerint. A BP és a Castrol kulcsszerepet játszanak a Renault Forma-1-es csapatának támogatói között, segítve a csapatot a 2021-ben életbe lépő új Forma-1-es előírásoknak történő megfelelésben.

A Renault Csoport 2020. január 1-től a Castrol mellett döntött a márkaszervizek által globálisan végzett karbantartási munkákhoz szállított kenőanyagok terén is. Új, közös Renault Castrol márkanéven futó termékcsalád kerül értékesítésre a Renault márkakereskedők számára, így a Renault-t vezető ügyfelek is részesülhetnek a Forma-1-es együttműködésből származó sikerekből. A Renault Csoport és a Castrol, melyek mindketten iparáguk vezető márkái és technológiai éllovasai, egyesítik szakértelmüket a Renault cég vevői számára nyújtott szolgáltatásaik további javítása érdekében.

Ez az erős, az utcai autók karbantartásától a Forma-1-ig terjedő műszaki partnerkapcsolat a záloga annak, hogy a partnerek együtt tágítsák tovább a technológia határait a versenypályán és azon kívül egyaránt. A Renault Csoport a Castrol-lal, a világ vezető kenőanyag-márkájával olyan hatékony partnerkapcsolatot tudhat magáénak, mely a Renault vásárlói és kereskedői számára a legjobb szolgáltatásokat és termékeket teszi elérhetővé és ugyanakkor a Forma-1-es céljainak eléréséhez is tevékenyen hozzájárul.

A BP és a Castrol olyan élenjáró műszaki tartalmú kenőanyagokat gyárt, melyek nemcsak a ma károsanyag-kibocsátásának csökkentését teszik lehetővé, de rendelkeznek a holnap szállítási igényeire választ adó technológiákkal is. A Renault Csoport és a BP erős és fejlődő partnerkapcsolata mindkét cég számára elősegíti kiváló tudásának és tapasztalatának ötvözését a gyorsan változó piacban rejlő lehetőségek felfedezése céljából.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top