fbpx

Motul és az Isle of Man – egy klasszikus kombináció!

2019-08-30T11:50:14+02:002019. szeptember 2.|Címkék: , , , , , , |

1

Vegyél egy legendás motorbiciklis versenypályát, és adj hozzá pár kulcsfontosságú összetevőt: a leghíresebb motorokat és a múlt versenyzőit, a Motult mint Hivatalos Kenőanyag Partnert, mindezt egy olyan csodás helyszínen, mint az Isle of Man, egy olyan rendezvény keretében, ahol e sportág valamennyi rajongója, korosztálytól függetlenul, szórakozást talál. Mindezt jól összekeverjük, és mi az eredmény? A Classic TT!

Az augusztus 17-26. között megrendezére kerülő eseményen a Motul nemcsak a Classic TT Hivatalos Kenőanyag Partnereként lesz a figyelem középpontjában, hanem mint a Team Classic Suzuki csapat technikai partnere is.

A 37 mérföldes, 1911 óta változatlan, közutakon vezető legendás pálya bármilyen más, motorbiciklis versenypályánál erősebben megragadja a fantáziát. A számtalan kanyar, a pálya nehézsége nagy nyomást gyakorol a résztvevőkre és a motorbiciklik megbízhatósága – főleg a régebbi motorok esetében – létfontosságú. A Motul, mint Hivatalos Kenőanyag Partner termékei ismét fontos szerepet kapnak!

Paradicsom ez a szemnek és a fülnek

A verseny négy kategóriájában (Senior, Lightweight (Könnyűsúlyú), Junior és Superbike) 250cc és 500cc közötti, a múlt század második feléből származó, az 1950-es és 1990-es évek közötti motorbiciklik vesznek részt, ezeket a motorokat teszik próbára megbízhatóság és sebesség tekintetében. A Motul által támogatott Suzuki csapat a Classic TT Superbike osztályban vesz részt a  versenyen, az 1980-as és 1990-es évekből származó motorokkal, egy olyan korszakból, amikor a technológai fejlődés hihetetlen méreteket öltött, és ebben a Motulnak is jelentős szerepe volt.

A rendkívül alapos felkészítést igénylő klasszikus motorok (az 1950-ig készített motorbiciklik) esetén a versenyzők rendelkezésére áll a Motulnak kifejezetten ezekre a motorbiciklikre tervezett, alacsony detergensszintű, Classic Oil SAE50 terméke, a későbbi versenymotorok teljesítményét pedig a világszerte elismert 300V kenőanyag segíti majd. A Motul bő választékában minden versenyző – és, tegyük hozzá, minden szenvedélyes motoros – megtalálja a motorjának megfelelő kenőanyagot.

Készülj fel egy lenyűgözően látványos versenyre, ahol a letűnt idők legendás motorjain utazhatsz a múltba. Csakugyan egy klasszikus összetétel!

Motul – A kenőanyagok szakértője. 1853 óta.

A Motul egy világszerte elismert, magas színvonalú kenőanyagok (kétkerekűeknek, autóknak és egyéb járműveknek) tervezésére, gyártására és forgalmazására szakosodott francia vállalat, amelynek MotulTech ága ipari felhasználásra gyárt kenőanyagokat.

Fennállásának 165 éve alatt a Motul világszintű elismertségre tett szert termékeinek kiváló minősége révén, valamint innovációs kapacitása és a motorversenyeken történő aktív részvétele által. A Motul a szintetikus kenőanyagok szakértőjeként is ismert: 1971-ben a Motul, az észter technológia felhasználásával, megtervezte és előállította a 300V kenőanyagot, az első, 100%-osan szintetikus kenőanyagot.

Az évek során a Motul nagy tapasztalatra tett szert számos motoros versenycsapat és gyártó hivatalos szállítójaként, együttműködésük nagyban elősegíti a motorsportok technológiai fejlődését.

A Motul számos nemzetközi versenyen támogatja a részt vevő csapatokat: 24 Hours of Le Mans (autók és motorbiciklik), FIA World Endurance Championship, Super GT, Drift, MotoGP, World Superbike, World MX, Endurance World Championship, Supercross, IOM TT, Rallycross, F1 Boat, valamint számos más verseny.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top