fbpx

MOTOR SHOW Orlen szemmel

2019-06-19T18:00:55+02:002019. június 20.|Címkék: , , |

1

2019 Március 28-31-én megrendezték Közép-Európa legnagyobb MOTOR SHOW-ját, aminek a versenyzésről ismert lengyel város, Poznań biztosított helyszínt. Az ORLEN OIL lengyel állami olajtársaság ismét részt vett a kiállításon, ezúttal a KIA Motors Polska-val közös standon.

A kiállításon minden évben a legnagyobb autóipari érdekeltségek felsorakoznak az alkatrészgyártóktól kezdve a gumiabroncs-vállalatokon át az olajipari vállalatokig, továbbá a számos forgalmazó is jelenlétével erősíti piaci pozícióját. 170 kiállítónak lehetősége nyílt több mint 60 új terméket és szolgáltatást első alkalommal bemutatni az érdeklődőknek. A kiállításra több mint 150 000 látogatót regisztráltak.


A MOTOR SHOW-n kiállított több mint ezer járművet idén 14 csarnokban és négy kategóriára osztva mutatták be: személygépjárművek, motorkerékpárok, lakókocsik és tehergépjárművek. Az élményt tovább fokozhatták a bátrabb látogatók Stunt Riding-al (más néven motoros akrobatizmus) vagy a Freestyle motorozással.


Pepper, a robotika piac egyik legfejlettebb humanoid robotja üdvözölte az érdeklődöket a KIA Motors és az ORLEN OIL közös standján, azonban a fő attrakció az F1 szimulátor volt. Rengeteg meglepetés és díj várt a látogatókra, amelyek közül a KIA PLATINUM CUP Ausztriai versenyre való utazás és belépőjegy kapta a legnagyobb érdeklődést.


Az ORLEN OIL számára a kiállítás nem csak az önálló standdal való megjelenést jelentette, hanem a Forma1 autóversenyzésben idén elindult szponzoráció bemutatását is. 2019-ben a Forma1 világába visszatérő lengyel pilóta, Robert Kubica és a csapatának hivatalos szponzora az ORLEN olajtársaság.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top