fbpx

KÜLÖNLEGES KIEGYENSÚLYOZÓ GÉP ELEKTROMOS MOTOROK ROTORJAIHOZ, KÉT KISZABÁLYOZÁSI KORREKCIÓS RENDSZERREL A CIMAT-TÓL

2022-06-24T11:45:13+02:002022. június 29.|Címkék: |

0

A CIMAT A WORLD BURKE PORTER GROUP RÉSZE

 

A Burke Porter Group világelső a technológiailag fejlett tesztgépek és gyártósorok tervezésében, gyártásában és szállításában. A csoport 31 fiókkal rendelkezik 4 kontinensen. 60 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára megbízható megoldásokat és szolgáltatást nyújtsunk az egész világon.

A VÁLLALAT TÖRTÉNETE

A CIMAT Sp. z o. o. a piacon működik és 1987 óta fejleszt, kiegyensúlyozásra specializálódott.

A Cimat vezető szerepet tölt be az új kiegyensúlyozók gyártásában és értékesítésében Lengyelországban, és a világ egyik legnagyobb beszállítója. A cég a legmagasabb képesítésű alkalmazottakat alkalmaz Lengyelországban, akik kiszolgálják a lengyel kiegyensúlyozó piacot, és ezzel egyidejűleg új kiegyensúlyozókat építenek Bydgoszczban. Magasan képzett munkatársaink elektronikai, mechanikai, pneumatikus rendszerek és szoftverek fejlesztésével foglalkoznak. A cég műszaki tudományok doktora akadémiai fokozattal rendelkező szakembereket alkalmaz.

 

A címben említett gép egy robottal megrakott autonóm egység, amelyet innovatív megoldásokkal szereltek fel, mivel két különböző automatikus kiegyensúlyozatlanság-korrekciós rendszer – az egyik automatikus fúrással, a másik pedig négyféle súly automatikus behelyezésével – egyetlen gépben valósul meg.

Ehhez az automatikusan állítható támasztékokhoz a gördülőcsapágyak automatikus magasságállításával és az automatikusan pozícionáló szíjhajtással a világ egyik legmodernebb megoldását kapjuk.

A Cimat cég szállítja az Inter Cars részére az turbók rotorjainak tesztelésére és kiegyenlítésére használt berendezéseket is.

IC cikkszám: CMT TURBOTEST PRO

 

Szintén a Cimat új fejlesztése CMT VSR PRO nagy sebességű kiegyensúlyozó szervo-vezérlésű levegőszeleppel és beépített csiszolóval,

mely az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik:

  • A beépített pneumatikus csiszoló segédrendszerrel garantálja a korrekciós hely kiváló esztétikáját
  • Szervovezérlésű légszelep a turbófeltöltő gyorsulásának tökéletes megismételhetőségéért – a legnagyobb mérési pontosság!
  • Lehetőség saját kalibrálások létrehozására
  • Innovatív, robusztus adapterrendszer, több ezer műhelyben bevált
  • Lézeres forgásérzékelő a magok vakkompressziós kerékkel történő kiegyensúlyozásához
  • A görgők használata kényelmes felszerelést tesz lehetővé, raklapemelő targonca nélkül
  • Lehetőség a gép lassú sebességű magkiegyensúlyozóval való felszerelésére, 2 síkú kiegyensúlyozatlanság méréssel, amely lehetővé teszi a magok kiegyensúlyozását 16 kg-ig, és ideális állomás a mag integritásának ellenőrzésére
  • Nagyon jó zajcsökkentés a gépen

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top