fbpx

Az ATEQ TPMS Tools bejelentette a Truck-frissítést a VT56 felhasználók számára Európában

2022-06-01T10:36:57+02:002022. június 7.|Címkék: |

0

NOVI, Michael, – az ATEQ TPMS Tools, LC, az eredeti, ipari és utángyártott iparágaknak szánt TPMS eszközmegoldások vezetője hétfőn bejelentette, hogy az európai VT56-felhasználók jogosultak lesznek a kereskedelmi teherautó-frissítésre, amely hozzáférést biztosít az eszközök felhasználói számára minden közúti teherautó TPMS olvasáshoz és a diagnosztizáláshoz.

A VT56 kereskedelmi teherautó-frissítésének hozzáadása megelőzi a tehergépjárművekre vonatkozó új TPMS-törvényt, amely 2022 júliusában lép hatályba.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy kiadhatjuk ezt az egyedülálló frissítést. Először Európában a felhasználók személy- és haszongépjárműveket is szervizelhetnek anélkül, hogy külön eszközökbe kellene beruházniuk. Ennek a frissítésnek az új jogszabály melletti kiadása az ügyfélközpontú megoldásainkat a kanyar elé helyezi” – mondta Eri Muca, a globális utópiaci TPMS menedzser.

Amikor a felhasználók frissítik a VT56-ot, lehetőséget kapnak a személygépjármű vagy a haszongépjárművek adatbázisának kiválasztására. A felhasználók szükség esetén válthatnak a két lehetőség között. Haszonjárművek esetén a felhasználók gyorsan ellenőrizhetik az összes TPMS-érzékelőt, valamint egyedi járműprofilt hozhatnak létre meghatározott kerék- és tengelykonfigurációkkal. A frissítés magában foglalja a TPMS érzékelő cikkszámának lekérdezését is a haszongépjárművek érzékelőinek szervizelésekor és lehetővé teszi az utángyártott érzékelők programozását is, amint piacra kerülnek.

A Truck Upgrade július közepén lesz megvásárolható.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top