fbpx

A látomástól a valóságig

2020-08-27T14:10:23+02:002020. augusztus 31.|Címkék: |

0

Az ember és az autó közötti kapcsolat mindig is szenvedélyes volt – gondoljon csak arra, hogy szeretettel kézzel mossa az autóját, gondosan választ egy modellt az élet helyzetéhez, vagy akár heves vitákban veszt rész a mobilitás jövőjéről. Mindezen okok miatt a gyártók arra törekednek, hogy megadják Önnek releváns és mindig lenyűgöző újításokat a világítástechnika területén. Ha már itt tartunk …

Világítási rendszer minden helyzethez: kényelem, biztonság, individualizálás

Új „Digital Light SSL | HD” világítórendszerrel számíthat a nagyobb kényelemre, nagyobb biztonságra és még sok más lehetőségre, hogy autója valódi barátja és segítője legyen. 2022-től kezdve mindez szabványos lesz. Miért? Nos, megmondjuk, miért: ezzel az új világítási technológiával további, a biztonság szempontjából lényeges információkat küldhet közvetlenül az út felé: az optikai sávszedő fényből készített sávjelöléssel segít, útépítés során a keskeny sávokban, hogy mindig áttekintést kapjon a helyzetről, és a járművet stabilabban irányítani tudja. Megtekintheti a kerékpárosok és a gyalogosok védőövezeteit is – saját és mások biztonsága érdekében.

Világítási rendszereink középpontjában a biztonságnövelő technológia áll, de …

… mivel több mint 30 000 pixel intelligensen és egyénileg vezérelhető a “Digital Light SSL | HD” világítási technológiával, számtalan új biztonsági funkció elképzelhető és néhány esetben már kifejlesztették. A nagyobb fénykibocsátó felülettel együtt különösen a lényegesen nagyobb pixelek száma képezi az új lehetőségek sokaságának alapját. És természetesen a folyamat során továbbfejleszthető a bevált világítási alkalmazásokat is, például az adaptív, tükröződés nélküli távolsági fényt. Kétségtelen, hogy a biztonsága mindig a járművilágítás innovációinak fókuszpontja, de …

… mi lenne, ha egy új világítási rendszer szuper egyéni hatást kölcsönözne a járműnek, és számos új lehetőséget kínálna?

Az új technológia és egy kis kreativitás révén a gépjárműgyártók és az OE berendezések gyártói még jobban testre szabhatják járműveiket, hogy megfeleljen az Ön kívánságainak. Mi lenne, ha autója örömmel üdvözölné Önt az „érkezés és távozás” animációkkal és teljesen új kommunikációs funkciókkal?

Nézze meg a videót, hogy lássa milyen 3D-s világítási animációkat lehet létrehozni. Az új SSL / HD világítási technológia valósággá válik a HELLA fényalagútban.

Az SSL/HD technológiáról:

Az új, nagy felbontású “Digital Light SSL | HD” világítórendszerrel a HELLA, világítási és elektronikai szakértő, jelentősen hozzájárul a közúti forgalom nagyobb biztonságához és kényelméhez. Ezzel a világítási technológiával több mint 30 000 pixel intelligensen és külön-külön vezérelhető, ezáltal számos új biztonsági funkciót hozhat létre, például az optikai sávjelölést. Ezenkívül az OE berendezések gyártói és a végfelhasználók is használhatják az SSL | HD technológia továbbfejlesztett individualizációt lehetővé tevő további lehetőségek megvalósításához és megtapasztalásához, például animációk az otthon érkezéséhez és elhagyásához, valamint a kommunikációs funkciókhoz.

 

Forrás: https://www.hella.com/techworld/us/Lounge/Our-Digital-Light-SSL-HD-lighting-system-a-new-milestone-in-automotive-lighting-technology-55548/

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top