fbpx

A DELPHI TECHNOLOGIES MULTISZIKRÁS GYÚJTÓTEKERCSEI

2020-06-16T10:51:09+02:002020. június 22.|Címkék: , |

0

A Delphi Technologies új, eredeti Mercedes gyújtótekercs alkatrészeivel a műhelyek kiváló minőségű, versenyképes árú gyújtórendszer-javítást kínálhatnak a nagy teljesítményű járművek egyre bővülő szegmensében. A vállalat multiszikrás technológiája egy ciklusban egyszerre több, növelt energiájú szikrát ad, ami csökkenti a károsanyag-kibocsátást, akár 20 százalékkal mérsékli a fogyasztást és fokozza a motor teljesítményét.

A független autójavítók egyre növekvő igényére válaszul a Delphi Technologies, a fejlett gyújtásrendszerek világszinten vezető beszállítója, két új, eredeti alkatrész minőségű gyújtótekercset mutat be, amelyek a vállalat a gyakorlatban már bizonyított multiszikrás technológiáját alkalmazzák. Mercedes-alkalmazásokba szerelve a vállalat eddig 14 millió gyújtótekercset gyártott. Mivel az eredeti alkatrészek biztos piacot jelentenek a következő évtizedben, ez jelentős és egyre bővülő lehetőséget kínál egyaránt a viszonteladók és a műhelyek számára. „Az innovatív technológiákat a független értékesítés utáni piac számára is elérhetővé tesszük, így a műhelyek versenyképes árú és garantált minőségű gyújtásjavítási szolgáltatásokat kínálhatnak ügyfeleiknek. A kínálkozó azonnali üzleti lehetőség mellett a műhelyek hosszú távra az ügyfeleik közt tudhatják a nagy értékű, növekvő járműflottákat, amelyek költséges javításokat igényelnek a teljes élettartamuk alatt.” – magyarázza Jean-Francois Bouveyron, a Delphi Technologies Aftermarket – EMEA igazgatóhelyettese.

A Delphi Technologies eredeti gyújtótekercsei gyárilag 150 Mercedes-típusban találhatók meg, ideértve pl. az A220, C180, C200, E200, GLA200 és Vito típusokat. Az utolsó bővítés során a vállalat gyújtásrendszer-termékcsaládja több mint 500 új cikkszámmal bővült. Ezek az alkatrészek közel 9000 alkalmazásban (gyártmány/ típus/motorméret) és összesen 114 millió járműben működnek, amivel az iparág legátfogóbb termékcsaládját alkotják.

A Delphi Technologies multiszikrás gyújtásánál az első szikrát több további szikrák követik, amitől a benzin-levegő keverék nehezebb körülmények között, pl. nagy arányú kipufogógáz-visszavezetés és szegény tüzelőanyag-keverék esetén is biztonságosan begyullad. Az egymást gyorsan követő szikráknak hála, a gyújtásra pontosan a kívánt időpontban kerül sor. Ez a versenytársak idővezérelt multiszikrás rendszereihez képest igazán optimális égést eredményez, akár 20 százalékkal javítja a fogyasztást és csökkenti a károsanyag-kibocsátást a közvetlen befecskendezésű (GDI) motoroknál.

Ha többet szeretne tudni a Delphi Technologies gyújtásrendszer-termékskálájáról, látogasson el a delphiaftermarket.com/gbr/en/category/ignition honlapra.

A DELPHI TECHNOLOGIES AFTERMARKET

Több mint 150 országban való jelenléte és világszerte több mint 2400 szervizközpontja által a Delphi Technologies Aftermarket teljes körű OE-specifikációs megoldásokat nyújt, az egyes összetevőktől a bonyolult szoftvermegoldásokig. Benzinellátó rendszereket, dízelellátó rendszereket, karbantartási megoldásokat, motorkezelő és járműelektronikai eszközöket magában foglaló széles portfóliójának, OE-szintű diagnosztikai és tesztberendezéseinek támogatása, valamint képzési és műszaki információs hátterének köszönhetően a Delphi Technologies lehetővé teszi a szerelőműhelyeknek, hogy már az első alkalomtól járműveket szervizeljenek és javítsanak. A vállalat világszinten az utasszállító és üzleti járművek szegmensét, valamint a mezőgazdasági, vízi és ipari járművek piacát szolgálja ki. További információért látogasson el a www.delphiaftermarket.com honlapra

A DELPHI TECHNOLOGIES-RÓL

A Delphi Technologies egy technológiai vállalat, amely az elektronikus és belső égésű motorral hajtott járművek számára gyárt alkatrészeket, valamint a kibocsátással és a tüzelőanyag-takarékossággal kapcsolatos kihívásokra kínál megoldásokat a világ vezető autóipari OEM gyártói számára. A Delphi a pótalkatrészpiacon is kiemelkedő szolgáltatási megoldásokat nyújt. A londoni (Egyesült Királyság) székhelyű Delphi Technologies 24 országban működtet technikai központokat, gyártási telephelyeket és ügyfélszolgálatot. Látogasson el a www.delphi.com oldalra.

Forrás: Autotechnika, 2019 Július

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top