fbpx

SCANGRIP a LED-es munkafényszórók gyártója

2020-02-18T14:33:30+01:002020. február 25.|Címkék: , , |

1

A SCANGRIP dán cég történelme egy figyelemre méltó átalakulás története, mely 1906-ban kezdődött a helyi kovácsból és ma már Európa vezető innovatív LED-es munkafényszóró gyártójává vált.

A cégnek erős gyökerei vannak amikor Valdemar Jensen kicsi helyi kovácsot alapított a dániai „Tåsinge” szigeten. A kovács később olyan szerszámgyártóvá fejlődött, amely nagy sikert ért el az egykezes működtetésű rögzítőbilincs feltalálásával – amelyet később világszerte ismertté vált a népszerű kék SCANGRIP fogóként.

1993-ban Anders Borring megvásárolta a SCANGRIP vállalatot. 2008 óta a SCANGRIP hihetetlen ütemben új innovatív világítási megoldásokat vezet be a piacra és világszerte kibővítette irodai- és gyártóberendezéseit.

Annak érdekében, hogy új szabványokat állítson fel a professzionális munkavilágítókra, a SCANGRIP a legerősebb LED-es munkafényszórót kínálja jelenleg a piacon, amely rendkívül nagy teljesítményű, funkcionális, felhasználóbarát és durva és nehéz munkakörnyezethez tervezték.

Az innovatív megközelítést, a fejlett technológiát és a megnövelt funkcionalitást mindig beépítették a világítási megoldásokba. Ezek a kulcsfontosságú elemek képessé teszik a SCANGRIP-et arra, hogy folyamatosan tolja a határokat, és elsőrendűvé váljon a piacon – ez az úgynevezett „SCANGRIP-módszer”.

A SCANGRIP saját termékeket tervez és fejleszt ki és világszerte erőteljes elismerést kap innovatív, vonzó és alapos, nagyon magas minőségű termékdizájnja miatt. A gyártást saját világítóüzemekben, Svendborgban (Dánia), valamint Sanghajban és Ninghaiban (Kína) végzik. 2018-ban a SCANGRIP egy 1000 négyzetméteres új akkumulátorgyárba is beruházott Kínában, Suzhou-ban. Globális csoportként a SCANGRIP 550 alkalmazottat foglalkoztat és 75 országba értékesíti termékeit.

Az AEC – a Kína vezető kiváló minőségű munkalámpák gyártója – közös tulajdonában a SCANGRIP az ALS (Advanced Lighting Systems) márkanév alatt részt vett a munkalámpák kínálatának fejlesztésében.

Termékskálájában megtalálhatóak (https://www.scangrip.com/en-gb/shop?ProductLine=LITE):

  • A kézi munkalámpák, műhelylámpák és fejlámpák.

A kifinomult SCANGRIP munkalámpák a valódi szakemberek számára készültek, akiknek egy adott feladathoz a legjobb szerszámra van szükségük.

  • Professzionális térlámpák LITE sorozat.

A SCANGRIP LITE termékcsalád egyszerű, funkcionális és felhasználóbarát. Az összes szükségtelen funkciót kihagyják a pontos és praktikus működés érdekében, amely jó minőségű munkavilágítást biztosít.

  • Festőipari lámpák.

Világítási megoldások, amelyek magas CRI-értéket és több színhőmérsékletet mutatnak a színek illesztésére, részletezésére és az általános festési munkák ellenőrzésére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • UV lámpák.

Az UV-keményítésre szolgáló LED-megoldások alkalmazhatók az UV-keményedésű alapozók és az UV-keményedésű test töltőanyagok keményítésére, valamint kicsi és nagy méretű festékjavítási munkákhoz tervezték.

  • Tűz- és robbanás-biztos LED lámpák.

Az ATEX és az IECEx által jóváhagyott robbanásbiztos LED-es munkavilágítások rendkívül erős megvilágítást és hosszú élettartamot biztosítanak és veszélyes területeken történő munkavégzésre szolgálnak.

  • ALS lámpák.

Az AEC – a Kína vezető kiváló minőségű munkalámpák gyártója – közös tulajdonán keresztül a SCANGRIP részt vett a munkalámpák kínálatának fejlesztésében, ALS, Advanced Lighting System néven.

További videók és újdonságok az alábbi oldalon tekinthet meg:

https://www.youtube.com/user/SCANGRIP/featured

Természetesen a fenti magas minőségű termékekre a gyártó 3 év garanciát biztosit, melyet az Inter Cars Hungárián keresztül érvényesíthet.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top