fbpx

A TOPTUL Professional Tools közel 35 éve gyárt szerszámokat

2020-01-24T09:27:37+01:002020. január 7.|Címkék: , |

0

A kiváló szerszámminőség és teljesítmény világszerte nagy elismerést nyert.

“Mi vagyunk az első szerszámgyártó Tajvanon, aki nemcsak a magas minőségű acél alapanyagokra, az innovatív terméktervezésre, a szigorú hőkezelési ellenőrzésre, a precíziós gyártási folyamatra és a fejlett gyártási eljárásokra koncentrál, hanem erősen hangsúlyozza, hogy Csak a kiváló megjelenésű szerszámok bizonyíthatják a kiemelkedő minőséget “- mondta Chiao Wei elnök.

A termelési vezető azt is jelezte, hogy “egy Professzionális szerszámgyártónak magas szintű integrált gyártósorokkal és tervezési képességekkel, valamint a hatékony termelésirányítással kell rendelkezzen. Az évek során sok különböző gyártási követelményt és tapasztalatot halmoztunk fel, gyártási képességeinket és rugalmasságunkat figyelembe vettük, és előnyt szereztünk a meglehetősen erős szerszámipar többi versenytársához képest.”

A TOPTUL termékek nemcsak a magas minőséget hangsúlyozzák, hanem az ésszerű árakat is. E cél elérése érdekében a TOPTUL termelési rendszerek nagyon fontos szerepet játszanak a szervezeti kiválóság elérésében. A megfelelő termelési tervezés, koordináció és ellenőrzés elvégzésével a Work-Flow ERP (vállalati erőforrás-tervezés) rendszeren keresztül a TOPTUL gyártócsapat a tajvani szerszámipar egyik vezető szervezetévé vált, amely a hatékony termelésirányítás révén elérte és fenntartotta a kiválóságot.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top