fbpx

MIÉRT A CTEK AKKUMULÁTOR TÖLTŐT VÁLASSZUK?

2019-12-11T14:32:19+01:002019. december 20.|Címkék: , , |

0

Nem csupán a világ legkisebb akkumulátortöltőt hanem ezen túl kiváló minőségűek, teljesítőképességűek is. Ez az oka, hogy a leghíresebb autógyártók a fogyasztóiknak saját márkanevükkel ellátott CTEK akkumulátortöltőt ajánlanak. Figyelembe véve, hogy ezek a híres cégek mennyire óvják és ápolják a cégnevüket, elkerülhetetlen, hogy beszállítóikban is megbízzanak. Ebben az esetben: CTEK-ben

A CTEK mint cég nem régi ugyan, de a benne lévő tudás sokkal régebbi gyökerekkel rendelkezik.

A CTEK a Creator Teknisk Utveckling cég leányvállalata, amelyet 1982-ben alapítottak.

A Creator cég 1992-ben kezdett el akkumulátorokat kifejleszteni, az egyik vezető műszaki szaktanácsadó cég Svédországban…. számos nemzetközi megbízóval.

A CTEK tervezi, fejleszti, reklámozza, értékesít

i és 41országban forgalmazza az akkumulátortöltőit, a Dalarna tartománybéli Vikmanshyttan-ból.

A CTEK saját szakszemélyzettel és üzletegységekkel rendelkezik az USA-ban és Kínában.

Számos üzleti elemző a CTEK Sweden céget az egyik legdinamikusabban fejlődő és érdeklődésre leginkább számot tartó cégnek minősítette Svédországban.

Kevés olyan cég van a miénkhez hasonlóan, amely 2001-es 2 millió svéd korona forgalma helyett 2006-ban már 120 milliót ért el. 2007-ben a tervezett forgalma már 160 millió lesz.

A CTEK időt és gazdasági erőforrást fektetett be üzletének megszilárdítására és megfelelő hálózatot épített ki, hogy a gyors növekedés követelményének eleget tehessen, ami határozott termékfejlesztést és minőségbiz

tosítást követel meg a műszaki részleg, a marketing és az értékesítő részleg teljesítőképességének megszilárdítása révén.

MIÉRT CTEK GYÁRTMÁNYT VÁLASSZUNK?

Egyre fokozódó függőség az akkumulátoroktól

Megnövekedtet elvárás a járművek teljesítménye iránt Fontos tényezők: Egyszerűség és biztonság Egyre több és több akkumulátorral leszünk körülvéve, köztük ólomsavas akkumulátorokkal is, amelyeket egyre több járműben használunk. minden jármű és gép egyre több elektronikus rendszerrel rendelkezik, és ugyancsak függenek az akkumulátorkapacitástól. Kétségkívül nagy igény mutatkozik akkum

ulátortöltő iránt, ide sorolva a professzionális, a háztartási, a hobbi, a sport, szabadidő és egyéb kategóriába tartozó típusokat. A különböző szezonális időszak is fontos szempont, mivel a biztonságos és hatékony akkumulátor utántöltés és karbantartás elengedhetetlen.

Megnövekedett elvárás a járművek teljesítménye iránt

Mindannyian úgy vagyunk,

hogy nagy elvárást tanúsítunk járműveink iránt, hogy bármikor induljanak, indíthatók legyenek, amikor éppen kedvünk támad rá, éppen szükség adódik rá. Ez azonban manapság csak akkor várható el, ha az akkumulátort kellően gondozzuk és utántöltjük.

Fontos tényezők: Egyszerűség és biztonság

8 lépésből álló, teljesen automatizált kapcsolási módú töltőkészülékek.

Gyakorlatias és praktikus tervezés a designos formatervezésen túlmenően is.

„Intelligens”, kényelmes és többfajta választható gyorscsatlakozóval.

Biztonság: Szikravédelem, fordított polaritás és rövidzárlat elleni védelem.

Nem károsítja az érzékeny elektronikus rendszereket.

Bármilyen klimatikus körülmények között alkalmazható, mivel rendkívül robusztus kivitelűek.

Minden ólomsavas akkumulátorhoz alkalmasak: savas, MF, zselés, AGM, kalcium.

Új akkumulátorok, új rendszer

A 90-es évek közepén az akkumulátorok nagyfokú műszaki fejlődésen mentek át, és éppen ennek következtében van szükség arra, hogy az akkumulátorokat hozzájuk illő új rendszerű töltőkészülékkel töltsék. A CTEK cég teljesen új rendszert fejlesztett ki, amely eleget tesz eme követelményének, és a cég 8 lépésből álló töltési karakterisztikája világszerte szabadalommal védett. Ez az, amiért nem csupán műszaki fejlesztés miatt jobbak a mi töltőink, hanem azért, mert teljesen új, egyedülálló rendszert fejlesztettünk ki.

10-ok, AMIÉRT ÉRDEMES CTEK TÖLTŐT VÁLASZTANUNK

A 3 egymást követő évben a legjobb teszteredménnyel rendelkezik (2004-2005-2006.)

Biztonságra tervezve: A felhasználó, a személygépkocsi elektronikus rendszere és az akkumulátor biztonsága végett

Teljesen új és saját szabadalmaztatott rendszer, a jelenlegi akkumulátorokra és járművekre kifejlesztve.

Kisméretű és kézhez álló, rendkívül könnyen használható, mégis igen erőteljes és hatékony.

Bármilyen időjárási vagy hőmérsékleti körülmények között használható (bármi legyen is), mivel a készülékek erős kivitelűek és külső használatra készültek (mindegyik készülék IP44-65 védelemmel rendelkezik, és -20 C° valamint +50 C° között használható).

Szép és praktikus formatervezés: megnyerő kivitel, könnyen magával viheti az ember, egyértelmű és könnyen megtanulható a kezelése.

Igen rugalmas akár a töltés helyszínén, akár a töltési módja tekintetében különböző járművekben, ólomsavas akkumulátorokon, alkalmazási helyen és körülmények között. Hónapokig töltési üzemmódban hagyhatók az akkumulátorok gondozása végett.

Az áruk is kedvező: rendkívül jó és praktikus, kompatibilis és kímélő az akkumulátorhoz és a járműhöz, és mindezen túlmenően még az áruk is méltányos.

A CTEK OEM ügyfelei (Porsche, Mercedes, Maybach, Harley Davidson, Aston Martin, Bentley, Lambourghini és Ferrari) igazolhatják a készülékek minőségét és magas műszaki színvonalát.

A CTEK nagymértékben elkötelezett abban, hogy vásárlóinak megfelelő, hatékony támogatást nyújtson.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top