fbpx

Lemania Energy

2019-10-28T16:36:00+01:002019. október 29.|Címkék: , , , , , , |

0

A Lemania Energy-t 1993-ban Svájcban, Genf városában alapították. A folyamatos innovációk, és fejlesztések révén több mint 25 éve meghatározó szereplője az akkumulátor felszerelések piacának.

Már a kezdetektől arra törekedtek, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsák a termékeik gyártása során. Ezáltal a termékeik igen gyorsan megjelentek a világ minden sarkában, ahol mára a szakemberek elengedhetetlen eszközként tekintenek a gyártó berendezéseire.

Napjainkban a név egyet jelent a minőségi, és megbízható akkumulátor kezelő eszközökkel. A termékeik nagyban hozzájárultak az úgynevezett „Start Booster” kifejezés elterjedéséhez.

Lemania energy, akkumulátor felszerelés, minőség és megbízhatóság!

Ezeket a termékeket a legjobb minőségű 10. generációs indító akkumulátorunkkal, szereltük fel. Az AGM booster-ek bármilyen feladatra alkalmasak. Kiválóan használhatóak, nehéz gépek és olyan járművek esetén, amelyek nem feltétlen indulnak az első alkalommal. Számos változatban elérhetőek, AGM booster-ekre a szakemberek napi szinten támaszkodnak a munkájuk során.

Az új akkumulátor nélküli technológiára épülő PROCAP termékcsaládunk a legmagasabb minőséget képviseli és a legerősebb felhasználásra tervezték. Az UltraCapacitor technológia, rendkívül nagy teljesítményű Booster-ek előállítását teszi lehetővé melyek a legkeményebb terhelések közepette is megállják a helyüket. A könnyű és rendkívül gyors újra töltés miatt, a szakemberek korlátlan számú napi indítást tudnak elvégezni ezekkel az eszközökkel.

A hibrid gépjárművekhez használható termékcsalád, a legjobb minőségű alkatrészek és a legerősebb ultrakondenzátorok felhasználásával készülnek. Ezek a termékek rendkívül magas indítási áramot és hosszabb forgatási időt biztosítanak, ami tökéletes használhatóságot biztosít a szakemberek számára. Ezek a nagy teljesítményű eszközök egyesítik technológiánk legjobb tulajdonságait.

Új lítium-ion sorozatunk demonstrálja elkötelezettségünket az új technológiák fejlesztése iránt. Ez a nagy teljesítményű, személy és kisteher járművekhez ajánlott, Start Booster sorozat a legújabb és legfejlettebb lítium-ion akkumulátorokkal van felszerelve. Kivételesen magas csúcsáramok, hosszú forgatási idő és a hosszú élettartam miatt kiváló választás a szakemberek számára.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top