CRC Smartwasher

SmartWasher® BioRemediációs alkatrészmosó rendszer

A SmartWasher® bioremediációs alkatrészmosó rendszer öntisztító és önszabályzó. A biológiairegenerálódás folyamata alatt a SmartWasher folyamatosan fenntartja az OzzyJuice® tisztító/zsírtalanító folyadék tisztaságát, méghozzá annak felújítása, lefölözése vagy kiürítése nélkül. A SmartWasher rendszerébe, az OzzyMat impregnált, többrétegű szűrőn keresztül, juttatott mikrobák (Ozzys) lebontják a szennyezett alkatrészekből kimosott zsírt, olajat és egyéb szennyeződéseket, miközben széndioxid és víz ártalmatlan melléktermékét hozzák létre. Röviden, az OzzyJuice tisztító/zsírtalanító megtisztítja a szennyezett alkatrészeket, az Ozzy mikrobák pedig megtisztítják az OzzyJuice folyadékot, így az erős és tiszta marad minden használathoz. Soha többé nem kell lecserélni a szennyezett alkatrészmosó folyadékot.

SmartWasher(R) Logo (PRNewsFoto/CRC Industries, Inc.)

AZ OZZYMAT™: A SmartWasher rendszer lelke. Az OZZYMAT (OZZY mikrobákkal impregnálva) nyújtja az alapot a SmartWasher rendszer és a zsírtalanító OZZY juice tisztító oldat teljesítményének maximalizálásához.

AZ OZZYMAT begyűjti az akár 50 mikron méretű részecskéket, azonban sokkal fontosabb, hogy Ozzys® mikrobákat tartalmaz. Az OzzyMat szűrőt átitató Ozzy mikrobák bekerülnek a SmartWasher tartályában lévő OzzyJuice folyadékba. Ezek a természetben előforduló Ozzy® mikrobák felfalják a szennyezett alkatrészekből kimosott olajat, zsírt illetve egyéb szennyeződéseket, és ártalmatlan melléktermékként széndioxiddá és vízzé alakítják. A fenti biológiai regenerációs folyamat hatásárra az OzzyJuice tiszta és hatékony marad, mindenkor használatra készen, anélkül hogy ki kellene cserélni, le kellene engedni vagy fel kellene újítani a szennyezett alkatrészmosó folyadékot.

AZ OZZYMAT havi cseréjével őrizze meg az OZZY juice tisztaságát.

A MELEGÍTETT OZZYJUICE® átfolyik a fúvókán, illetve a kefén, rá a szennyezett alkatrészre, majd az OzzyMat szűrőn áthaladva, bejut a SmartWasher tartályába. Az OzzyJuice nagyhatású, vízalapú zsírtalanító oldat, mely pH semleges, ártalmatlan, nem gyúlékony, és nem mérgező. Elképesztő tisztító hatásával felvértezve, az OzzyJuice oldalt felveszi a versenyt, sőt meghaladja a prémium oldószerek teljesítményét, de az ezekre jellemző kockázatok nélkül. Minden OzzyJuice oldat nemzetközi élelmiszeripari (NSF) tanúsítvánnyal rendelkezik.

A 18 l/perc TELJESÍTMÉNYŰ KERINGTETŐ SZIVATTYÚ felveszi az OzzyJuice folyadékot a tartályból, és a fúvókán és kefén keresztül visszajuttatja, készen állva további szennyezett alkatrészek tisztítására.

AZ OZZY MIKROBÁK elvégzik a szennyezett alkatrészekből kimosott olaj, zsír illetve egyéb szennyeződések lebontását, és ártalmatlan melléktermékként széndioxiddá és vízzé alakítják azt, így mindenkor tisztán, hatékonyan és használatra készen tartva az OzzyJuice-t.

ELŐNYÖK

  • Nem veszélyes
  • Nem mérgező oldószerek
  • Nem gyúlékony
  • Biológiailag regenerálódó
  • Biztonságos a felhasználóra nézve
  • Környezetre ártalmatlan
  • Kiiktatja a veszélyes folyadékok keletkezését

JELLEMZŐK

  • 18 l/perc teljesítményű szivattyú
  • Áramlásszabályzó időzítő
  • HDPE kivitel
  • Fedélzeti diagnosztika
  • 450 kg teherbírás (SW-37)
  • Állítható termosztát

 

2019.10.16.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat