fbpx

Ne várjon, készüljön fel most a szezonra!

2019-09-17T17:05:50+02:002019. szeptember 18.|Címkék: , |

0

Jön az őszi szezon. Érdemes kihasználnia az Inter Cars egyedi lehetőségét, amely megkönnyítheti a felkészülést az intenzív őszi szervizmunkákra.

A nyári szezon, általában egy kicsit “lazább”, lehetővé teszi, hogy olyan kérdésekkel is foglalkozzunk, amelyekre általában nincs időnk. Az egyik ilyen tevékenység a eszközpark áttekintése. Nagyon fontos, hogy a szezonban minden eszköze teljesen működőképes legyen annak érdekében, hogy teljes kapacitással tudjon üzemelni. Ha a nyaralások között volt időnk felmérni, hogy milyen eszközökre van szükségünk, itt az ideje hogy tegyünk is az ügy érdekében. A műhelyekben az évek során számos berendezés erősen elhasználódik, a meghibásodás kockázata megnövekszik. Az Inter Cars ebben a helyzetben megoldásokkal szolgál a műhelytulajdonosoknak.

Az Inter Cars Franchise Partnereivel együttműködve kidolgozta az úgynevezett eszköztámogatási lehetőséget, segítve azt, hogy szerviz Partnerünk bármilyen probléma nélkül finanszírozhassa a műhelyberendezések megvásárlását. Alacsony pénzügyi ráfordítással új eszközöket szerezhet be, amelyek a műhelyben való működéshez szükségesek.
Ön az Inter Cars-nál folytatott, napi szintű autóalkatrész vásárlásaival tudja rendezni a kiválasztott berendezés értékének döntő részét*.

Ezen túlmenően – mivel az Ön ideje a legértékesebb -, az Inter Cars minimálisra csökkentette az eljárási időt. Csupán annyi a teendője, hogy felveszi a kapcsolatot cégünk illetékes Területi képviselőjével, kiválasztja azokat az eszközöket, amelyekkel dolgozni szeretne, és – amennyiben elnyeri tetszését ajánlatunk – a többit mi elvégezzük. Minden formalitás a helyszínen, azaz az Ön műhelyében megtörténhet, így az Inter Cars támogatása mindenekelőtt időmegtakarítást jelent, de nem csak… nagyon kedvező feltételekkel szerezhet új berendezéseket, hiszen kiegyenlítéshez szükséges autóalkatrészek vásárlása egyébként is elengedhetetlen vállalkozása üzemeléséhez. Hűségét ingyenesen* és előre átadott berendezéssel megháláljuk!

Amennyiben érdeklik az ajánlat részletei, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Inter Cars illetékes Telephelyével vagy Területi Képviselőjével.
(*Áfa összegének megfelelő Önerő befizetése szükséges)

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top