fbpx

Professzionális szerszámok a Sonic-tól

2019-07-29T16:49:38+02:002019. augusztus 23.|Címkék: , , |

0

A SONIC rendkívül tapasztalt specialista a professzionális kéziszerszámok és kocsi rendszerek fejlesztésében és gyártásában.  A felhalmozott tudással és szakértelemmel a cég egyre nagyobb hírnevet szerzett minőségi autóipari javítóeszközeinek és kapcsolódó termékeinek.

Nagyon büszke a kutató-fejlesztő csapatára, amely olyan tehetséges szakértőkből áll, akik bőséges tudással rendelkeznek ahhoz, hogy megkönnyítsék és hatékonyabbá tegyék az autószerelő szakmát. A Sonic egyedülálló szerszám tároló rendszerekre szakosodott, valamint széles körben kínál szerszámos kocsikat és ládákat. A Sonic rengeteg lehetőséget kínál az egyedileg tervezett szerszámtároló rendszerek révén, valamint a folyamatosan feltöltött raktárbázisával. Komplett szerszámválaszték, üzlet bemutatók, minőség/ár arány, értékesítés utáni támogatás, globális lefedettség, marketing, hatékonyság és garancia a Sonic kulcsszavai.

A Sonic célja a termékek legjobb minőségének, funkcióinak és teljesítményének elérése, az ügyfelek legjobb kiszolgálása érdekében. A cég eszközei a világ minden táján nagyon népszerűek a professzionális felhasználók körében.

Áttörés, növekedés és jövő!

Jó okkal mondhatjuk, hogy a Sonic áttörést hoz a globális piacon, különösen a német piacon. A Sonic jelenleg 62 országban van jelen. Az utolsó negyedév fejleményei óriásiak. A legfontosabb: a Volkswagen Csoport úgy döntött, hogy Sonic-ot választja! Ezenkívül megvásároltak egy új raktár- és irodabázist, amely több mint 8.000 négyzetméteres és nagyban megkönnyíti ügyfeleik zavartalan kiszolgálását.

Az új S7, S9, S12, S15, S9 topbox szerszámos kocsik is nagy sikert arattak és egyre több ügyfél vált át Sonic termékekre. A Volkswagen-nel való együttműködés is bizonyítja, hogy jó úton haladnak, és ezt más autógyártó és nagykereskedő partner is igazolja.

A Sonic nem a legolcsóbb gyártó a piacon, a minőség az egyértelmű prioritás és nem csupán az ár! Válassza a nyertes csapatot és készüljön fel a jövőre!

Kerekezzünk egyet a Sonic irodájában és raktárában, nézzünk körül:

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top