fbpx

Hatékony klímatisztítás az Ózon segítségével

2019-08-14T09:37:51+02:002019. augusztus 14.|Címkék: , |

0

Az ózonos fertőtlenítő berendezések használata jelentős megtakarítást tesz lehetővé, amely abból ered, hogy nem kell drága vegyszereket használni, és a megvásárlásokra fordított költség nagyon gyorsan megtérül az ön részére. Az ózonos fertőtlenítő berendezések segítenek abban, hogy profitáljon az ügyfél elégedettségéből.

Olaszországi Egészségügyi Minisztérium – Élelmezési és Táplálkozási intézet Protokoll száma 24482 – 31/07/1996. Napleso Egyetem „FEDERICO II”
Az in vitro értékelések szerint a káros baktériumokat semlegesíteni lehet ózonnal. Nem találtak genetikai mutációt.

Udinei Egyetem – Táplálkozástudományi Intézet
Az eszközök sík felületein végzett fertőtlenítési tesztek alapján megfelelő húson történő használatra (szalmonella, liszteriózis).

Parmai Egyetem, Mikrobiológiai Intézet.
Kísérlet baktériumtenyészetek ózonnal történő sterilizálására laboratóriumi körülmények között.

MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT: 73/23/EEC kisfeszültségű irányelv – Európai Unió (EU), 89/336EEC EMC irányelv – Európai Unió (EU) SZÉTSZERELÉS! 12000 ug/m3

 

Hogyan is működik ez a gyakorlatban?

 A berendezés a levegő ionizálásával instabil oxigén allotrópokat hoz létre, mint például az ózon (O3). Az ózon egy nagyon erős oxidálószer, amely eltávolít minden, a fülkében összegyűlt szennyeződést. Gyakorlatilag eltávolítja a nedvességet, amely általában a padlóburkolaton és a légkondicionáló párologtatóin gyűlik össze. Megszünteti a kellemetlen szagokat is.

Buszok esetén javasolt több, vagy nagyobb teljesítményű berendezés használata. Az ózon (O3) megtalálható az atmoszférában, ahol oxigénből keletkezik UV sugárzás hatására. Az ózon egy olyan gáz, ami a levegőnél nehezebb, instabil és gyorsan lebomlik. A lebomlás felgyorsítja a hőmérséklet, a nedvesség és a légszennyezés növekedését. A vízben az ózon sokkal gyorsabban bomlik le, mint a levegőben. Gáz halmazállapotban színtelen, vastag rétegben kékes árnyalatot vesz fel.

Folyékony állapotban intenzív sötétkék színű, szilárd állapotban majdnem teljesen fekete. Az ózon egy nagyon erős oxidáló szer, sokkal erősebb az oxigénnél. Oxigén molekulákra és atomos oxigénre bomlik le. A nagyon erős oxidáló hatása miatt az iparban széles körben használják.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top